Warren Buffett ei lase just palju koroonaviirusel oma igapäevaseid harjumusi muuta, kuigi miljardärist investor on siiski võtnud tarvitusele mõned ettevaatusabinõud.

Buffett töötab kodukontoris, kuid joob varasemast veel rohkem oma lemmikjooki Coca-Colat.

„Tegelikult joon ma nüüd iga päev natuke rohkem Coca-Colat,“ naljatles Buffett Finance Yahoole antud intervjuus. Buffettil on juba pikka aega harjumus juua päevas mitu purki Coca-Colat.

Tema Berkshire Hathaway ostis 1988. aastal enam kui miljardi dollari eest Coca-Cola aktsiaid. Jätkuvalt on Berkshire üks suuremaid Coca-Cola aktsionäre.

Alles läinud nädalal polnud veel Omaha oraakel teinud otsust, kas hakata tööle kodus ja ta käis veel tööl ettevõtte peakontoris Omahas.

“Ma pole oma elus palju muudatusi teinud“ ütles ta siis Yahoo Finance'ile. „Ma saaksin kodus lihtsamalt tööd teha ja nii saaksid teha ka teised meie töötajad.“

Nädalavahetusel nii läkski.

„Olen 89-aastane,“ ütles Buffett intervjuus. „Minu kaks arsti ütlesid, et ma olen paremas vormis kui paari aasta eest.“

Buffettil on välja kujunenud teatavad rutiinid. Tema päev algab kell 6:45. Kõigepealt loeb ta kodus läbi ajalehe. Tavaliselt kulubki Buffettil päevast umbes 80 protsenti lugemisele, kui ta otsib lehtedest informatsiooni ettevõtete ja majandusharude kohta, et kujundada äriotsuseid.

13. märtsil teatas Berkshire Hathaway aktsionäridele, et nad ei saa isiklikult osaleda aktsionäride üldkoosolekul Omahas, kuhu tavaliselt koguneb enam kui 40 000 inimest. Põhjuseks on koroonaviiruse puhang ja valitsuse kehtestatud rahvarohkete kogunemiste keeld. Üldkoosolek toimub voogedastuse vormis.