Ehitustööd ning ettevalmistus restoranide avamiseks on küll ka täna täies hoos, kuid kontsern on otsustanud restoranide avamisega viivitada, kuni avalikus ruumis viibimine ja tegutsemine taas meile kõigile ohutu on ning koroonaviiruse eriolukorrad on riikide poolt lõpetatud.

„Avamiste edasi lükkamise otsus on praeguses olukorras ainuõige, kuni viirus endiselt liikvel ja levimas on. Jah, me kõik olime avamiste ootuses juba ärevil ja lootusrikkad, kuid kõige tähtsam praegusel hetkel on siiski meie kõigi tervis, heaolu ja turvalisus. Burger King tegutseb juba täna kriisijärgsete plaanide tegemisega, tagamaks, et kui restoranid avatakse, saaksime me käsi südamel klientidele lubada, et meie juures on ohutu ja turvaline,“ kommenteeris avamistega viivitamise otsust Tallink Grupi kaldakaubanduse juht Katre Kõvask.

„Burgeri fännidele rahustuseks veel nii palju, et meie restoranid on valmimas, senisest veelgi kõrgemad hügieeninõuded edaspidiseks paigas, personal kaugjuhtimisel oskusi omandamas ning kohe, kui viiruseolukord seda võimaldab, sütitame me leegid, käime värskelt valminud lauapinnad ja letid kange desinfitseerimisvahendiga üle, võtame ahjust soojad burgerisaiad, paneme pihvid leegile küpsema ja lükkame uksed teie jaoks valla,“ lisas Kõvask.

Tallink Grupp omandas globaalse kiirtoiduketi Burger King Baltikumi frantsiisiõigused 2019. aasta sügisel. Kontsern teatas eelmise aasta lõpus, et esimesed Burger Kingi restoranid avatakse sel kevadel Rocca al Mare ja Ülemiste kaubanduskeskustes ning märtsis teatas grupp, et restoranid avatakse ka Balti jaama ajaloolises ootepaviljonihoones ning Lasnamäe Centrumis. Kõikide restoranide avamised on endiselt plaanis selle aasta esimeses pooles, juhul kui eriolukord Eestis lõpeb ja võimaldab restoranid esimesel poolaastal avada.

Tallink Grupp annab restoranide avamise kuupäevadest fännidele teada esimesel võimalusel.