„Meie eesmärk on teha Barbora e-pood kättesaadavaks võimalikult laialdaselt üle Eesti ning tänasest oleme koostöös Maxima loonud kontaktivaba toidu- ja esmatarbekaupade ostuvõimaluse suuremas osas mandri-Eestist kokku 29 kaupluses,“ lausus Barbora.ee tegevjuht Deniss Osman.

Lisandunud kauplused, kuhu ostjad saavad oma eelkomplekteeritud ostudele järele minna, on Tartu Maxima XX hüpermarketid Sõbra keskuses (Võru 55f), Zeppelini keskuses (Turu 14), Narva mnt 112 ja Kalda tee 14 ning Maxima X kodukauplus aadressil Ilmatsalu 11. Võrus on Barbora Expressi teeninduspunkt Kooli 2 ja Valgas Jaama 2b asuvas supermarketis; Viljandis Vaksali 11 ning Põltsamaal Kesk 6 asuvas kodukaupluses.

„Pakume Barbora Expressi vahendusel ostjatele 600 erinevat toodet, millest valdav osa on värske kategooria kaup ning lisaks kuivained, konservid ja esmatarbekaubad,“ lausus Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas. „Nüüdsest suudame seda teenust pakkuda ka Kesk- ja Lõuna-Eestis ning juba lähiajal toome kontaktivabade ja turvaliste igapäevaostude võimaluse ka Eesti läänepoolsetesse maakondadesse ja Raplasse,“ lisas Edvinas Volkas.

Tellimisel valib klient esmalt barbora.ee leheküljelt Barbora Express teenuse ning seejärel maakonna, milles asuvasse Maxima kauplusesse ta soovib oma kaubale järele minna. Seejärel avaneb tavapärane e-poe keskkond koos valikuga toidu- ja esmatarbekaupadest. Ostukorv komplekteeritakse kaupluses ning selle üleandmine toimub kontaktivabalt kaupluses spetsiaalselt märgistatud alal. Barbora Expressi kaupade eest saab esialgu tasuda vaid tellimust sooritades kas pangaülekande või kaardimaksega.