Võitjaks osutus üks naine Pärnumaalt, teatas Eesti Loto. Naise enda sõnul oli see abikaasaga ühine võit, sest ehkki naine tegi veebis ostu, ütles võidupileti numbrid laua kõrval seistes naise abikaasa. Samade numbritega mängiti neljandat nädalat järjest, kui suurvõit tuli. Naise sõnul on tal ka oma numbrid, kuid nendega mängib ta juba 15 aastat Vikinglottot ja seal on saanud vahel väiksemaid võite. Iganädalaselt on naine lotot mänginud viimased paar aastat uskudes, et ühel päeval toovad ta numbrid talle võidu.

Võiduga seotud emotsioonidest rääkides jagas naine, et on tänaseks seoses eriolukorraga töölt koondatud ning ka abikaasa on tööta, nii et võit tuli nende jaoks väga õigel ajal. Ilma selleta oleks tulevikuvaade nende jaoks väga murelik ja pere majandamine keeruline. Teadmine võidust on praeguse kodusolemise aja teinud rõõmsaks ja stressivabaks. Selle, et ta on võitnud, avastas naine loosimispäeva hilisõhtul ja ajas üles ka oma mehe, et rõõmu-uudist jagada. Naine helistas kohe ka oma täiskasvanud lastele.

Võidusumma kasutamise osas abielupaaril veel konkreetseid plaane ei ole. Võimalik, et uuendatakse eluaset, kindlasti tahaks naine teha koos laste peredega ühise reisi, kui see taas võimalikuks osutub. Et peres on ka lapselapsi, siis on rahasummale kindlasti rakendust, arvab naine.

"Aga aeg on ju selline, et kõik seisab hetkel," ütleb ta. "Kui elu jälle käima saab, ja ka võidusumma arvele laekub, saab täpsemaid plaane teha."