Kõige kallima liitrihinnaga toode on müügil Tradehouse ilukaubamaja e-poes, kus 50 milliliitrise puhastusgeeli eest tuleb välja käia 4,7 eurot, mis esmapilgul ei tundu kuigi palju. Küll aga on summa üüratu, kui mõelda, et toote liitrihinnaks tuleb 94 eurot.

Kõige soodsama kätedesinfitseerija leiab K-rauta e-poest, kus 23.99 euro eest on võimalik saada 4 liitrine kanister puhastavat ainet. See teeb liitrihinnaks 6 eurot, mis ei tundu eelmisega võrreldes kuigi loogiline. Tõenäoliselt on toote sihtgrupiks pigem kauplused ja teenindusasutused, kus aine pannakse üldiseks kasutamiseks.

Kõige levinum suurus praegu saada olevatest desinfitseerimisvahenditest on 500 milliliitrit. Sellise suurusega toodete hinnad varieeruvad vähem, kümne euro ringis liitri kohta. Huvitav on aga see, et täpselt sama toode, Alfa Kem käte desinfitseerimisvahend on kõige soodsamalt müügil Coopi e-poes. Sama toode aga Apotheka ja Südameapteegi e-apteegis maksab vastavalt 26.50 eurot ja 23 eurot liitri kohta. Üks toode Coopis maksab 13.25 eurot ja Apothekas 26.50 eurot.

Pakkumisel on ka pindade puhastamiseks mõeldud tooteid, nende hinnad nii suures ulatuses erinevates poodides ei kõigu.

Vaata ja võrdle hindasid tabelis!

Tabelis olevad hinnad ja pakkumised on 16. aprilli seisuga.