Reklaamikampaanias näidatakse väikseid põrsaid, kellega lapsed vahvalt mängivad. Telereklaami teises pooles näidatakse lihaletist hakkliha valivat naist.

"Üks viimase aja võikaim, ebainimlikuim ja ebaeetilisim reklaamkampaania. Miks küll," kirjutas üks naine reklaamile juurde ja jagas seda populaarses Facebooki grupis. Selliseid postitusi on Facebookis mitmeid ja nende all on sadu kommentaare.

Arutelus jagunevad inimesed laias laastus kaheks, üks osa peab sellist reklaami kohutavaks läbikukkumiseks, teine osa kiidab tootjat selle eest, et nad näitavad inimestele, kust kohast nende toidulaual olev liha tegelikult pärit on.

Maks & Mooritsa turundusjuht Mirjam Endla sõnas Kasulikule, et nende eesmärk oli reklaamiga edasi anda mõtet, et parim toit tuleb kodu lähedalt ja Eesti toit on maailma parim.

"Seakasvatus on traditsiooniliselt kuulunud Eesti maaelu juurde aastasadu ning seda tööd on tehtud hoole ja armastusega, et saada maitsvat, mitmekesist ja kodumaist toitu. Maks & Moorits alati seisnud kodumaise põllumajanduse toetamise eest ja oleme üks vähestest lihatootjatest Eestis, kel on oma farmid Tartu-, Jõgeva-, Põlva- ja Viljandimaal," põhjendab Endla.

"Oma farmide olemasolu võimaldab meil pakkuda kodumaist sealiha. Eesti päritolu toit on täna olulisem kui kunagi varem. Loomulikult on meil äärmiselt kahju, et meie soovitud sõnum tekitas vastakaid arvamusi. Maks & Moorits seisab alati Eesti toidu eest," lisas ta.