Tallink Ekspress veebipoest ostetud kauba saab kontaktivabalt kätte Tallinnas, Uus-Sadama 19 asuvast väljastuspunktist ning Tallinna ja Viimsi elanikud saavad kauba tellida mugavalt ka otse koju, kasutades selleks Tallink Takso kullerteenust hinnaga 4.90 eurot. Enne kella 18.00 kinnitatud tellimuste puhul garanteeritakse kohaletoimetamine veel samal päeval.

„ Kui Tallink Ekspressi füüsilise kaupluse planeerime avada Balti Jaama ootepaviljonis niipea, kui kehtivad piirangud seda võimaldavad, siis muutunud ostlemisharjumused ning veebiostude järsk kasv lõid meile suurepärase võimaluse avada Tallink Ekspress veebikauplusena juba täna,“ kommenteeris uue veebipoe avamist Tallink Grupi kaldakaubanduse juht Katre Kõvask.

„Kõigil on võimalus leida Tallink Ekspressi veebipoest esmatarvilikku toitu ja jooki ning sama päeva kullerteenuse eest Tallinnas ja Viimsis hoolitseb Tallink Takso. Loodame, et saame selliselt pakkuda lahendust inimeste jaoks praegusel hetkel kõige olulisemale vajadusele, milleks on kontaktivaba ja kiire toiduost ja kojutoimetamine ning lisaks sellele loodame, et meie laevakauplustes tuntust kogunud hitt-tooted leiavad tänuväärse koha ka meie Tallink Ekspressi klientide ostukorvides,“ lisas Kõvask.

Tallink Ekspress veebikaupluse leiab aadressilt https://ekspress.tallink.ee.

Lisaks Tallink Ekspressi veebipoele, on Tallink Duty Free fännidel endiselt võimalik tellida maiustusi, kosmeetikatooteid, rõivaid, jalatseid ja mänguasju ka Tallink Duty Free e-poest aadressil: www.shopping.tallink.com

Tallink Ekspressi esimese kaupluse Balti Jaama ootepaviljonis avab ettevõte siis, kui kehtivad piirangud seda võimaldavad.