MAXIMA Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on ettevõtte jaoks oluline, et kliendid ja töötajad võiksid ennast Maxima poodides tunda turvaliselt.

„Lähtudes Terviseameti poolt väljatöötatud käitumisjuhistest kaubandusettevõtetele ja sellest, et positiivse testitulemuse saanud töötaja tööl olemise ajast on möödas enam kui Terviseameti poolt nõutud 72 tundi ning ta kasutas tööl olles kõiki kaitsevahendeid, saime teha otsuse kauplust klientidele mitte sulgeda,“ selgitas Maxima otsust Edvinas Volkas.

Lisaks selgitasime koheselt välja positiivse testitulemuse andnud töötajaga lähikontaktis olnud kolleegid ning teavitasime neid võimalikust nakatumisohust ja saatsime nad 14 päevaks kodusesse karantiini. „Turvatunde suurendamiseks nii töötajatele kui ka klientidele teostatakse täna õhtul kõikide pindade põhjalik desinfitseerimine ning koostöös Terviseameti Lõuna regionaalosakonnaga testitakse täna ka lähikontaktis olnud töötajaid,“ lisas Edvinas Volkas.

„Tänu vääriv koostöö kohalike omavalitsuste ja ametitega ning avatus meediaga on praeguses keerulises olukorras olulise tähtsusega, kuna vaid nii saame viiruseleviku peatamisele kaasa aidata,“ rõhutab Edvinas Volkas läbipaistva info ja koostöö olulisust. „Oleme kindlad, et meie poolt ellu viidud meetmed tõstavad veelgi turvalisust ja ohutust kaupluses, kuid omaltpoolt palume haigusnähtudega klientidel poodi mitte tulla, et vähendada võimalikku nakatumisohtu nii töötajatele kui ka klientidele kauplustes,“ edastas omapoolse palve Edvinas Volkas.