Suur osa on moetooted- nii naistele, meestele kui lastele, lisaks leiab laia valiku sporditooteid. Kodutoodete valik ulatub nõudest mööblini ning kevadele kohaselt on valikus üht- teist ka aias toimetamiseks.

E-poes saab Stockmann pakkuda veelgi laiemat kaubamärkide ja toodete valikut, nii leiab vastavatud e-poes mitmeid uusi kaubamärke- Tiger of Sweden, Eton ning spordirõivastest näiteks Adidas by Stella McCartney, Under Armour ning Peak Performance.

Tarne toimub otse Soome kesklaost ning tarnekiiruseks lubab Stockmann 3-7 tööpäeva. Kaupa saab tellida nii Omniva kui Itella pakiautomaati, tarne koostöös Omnivaga on tasuta. Tarnepartnerite hetke koormusest tingituna võib lõplik toodete jõudmine kliendini võtta mõnevõrra kauem.

„Hetkel kui kaubamaja on enamus osas suletud, mängib e-kaubandus klientide täies mahus teenindamisel märkimisväärset rolli. Stockmannil oli e-pood küll plaanis, kuid antud eriolukorra tingimustes käivitasime selle vaid 3 nädalaga. See on meie jaoks alles algus ja töötame selle nimel, et e-poodlemise ostukogemust klientidele veelgi mugavamaks muuta, kuid suur samm on astutud ning oleme nüüd e-avatud!“ sõnas Andres Alango, Stockmanni Finants- ja arendusjuht.

Stockmanni e-poe tagastusõigus on 30 päeva, mis on kindlasti oluline lisaväärtus e-poest ostlejale, pakkudes enamat paindlikkust ning turvatunnet, kui toode ei peaks mingil põhjusel siiski sobima.

Stockmann pöörab tähelepanu, et tegu on nii Eesti kui Läti klientidele suunatud Soome kaubamaja e-poega, mille käivitamine toimus vaid loetud päevadega. Sellest tingituna on e-pood ingliskeelne. Tingimused ning klienditugi on tagatud kohalikus keeles. Lisaks soovitame Stockmanni püsiklientidel e-poes ostu sooritades alati registreerida oma kliendikaardi number.