Loosimine ise oli 8. aprillil. Võidupileti ostis teenindusvaldkonnas töötav naine internetist.

Tema sõnul oli võit suur üllatus, seda suurem, et ta avastas oma võidu alles 10 päeva hiljem – võidu-sms’i tellimisel oli midagi viltu läinud. Ta avastas võidu oma mängukontolt ning ei uskunud oma silmi, käis lausa mitmel päeval oma kontot uurimas ning näitas kontrolliks ka elukaaslasele.

Naine ei mängi enda sõnul sageli, vaid kord paari kuu jooksul ostab Bingo pileti. Kuid et sõbrannaga tuli suurest jackpotist juttu, siis otsustas naine ise ka loosimisele pileti osta. Ostis alguses kaks kahe mänguväljaga piletit, kuid et ühe piletitest ostis kogemata nädal hilisemale loosimisele, siis jäi süda natuke kripeldama ning ta ostis sama nädala loosimisele ühe mänguväljaga pileti lisaks. Ja see lisaks ostetud pilet osutuski võidupiletiks!

Piletile numbreid valides klõpsis naine pliks-plaks nuppu seni, kuni leidis pakutud numbrite seast talle olulised kuupäevad.

Erinevates loosides ja loteriides naine väga osalenud ei ole – ütleb, et on kahel korral ostnud ka Eurojackpoti pileti, aga ennekõike on Bingo lotosse uskunud. Korra varem on ta ka Bingoga võitnud, kui sai aastate eest diagonaalide tabamuse.

Kuna peres kasvab ka väike laps, siis on nad juba mõnda aega kaalunud oma elamise soetamist, on isegi pangast laenusaamisvõimalusi uurinud. Oma kodu ongi naise sõnul peamine unistus, mille võidu abiga täita soovib.

Võidusummat tahab naine kindlasti ka jagada, toetada lähedasi ja võib-olla ka annetusi teha. Kindlasti tahab ta osa rahast investeerida tuleviku tarbeks – nad on elukaaslasega otsustanud, et hoolimata suurest võidust, soovivad nad igapäevaste kulutustega toime tulla pigem oma sissetulekute toel.