Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe märkis kontrollkäigul, et märgatud kitsaskohtade parendus on linnaelanike tervise huvides. „Teeme selliseid kontrollkäike pidevalt ja tänane ringkäik veenis mind, et Kristiine suuremad linnaosa ostukeskused ja väiksemad toidupoed täidavad linna ja vabariigi valitsuse korraldusi.

Kuigi formaalselt on nõuded täidetud, siis tase siiski pole ühtlane ja mõnes kohas võiks teha rohkem pingutusi selleks, et näiteks desinfitseerimisvahendid oleksid kõige nähtavamas kohas, mitte kuskil nurga taga. Sama soovitus kehtib ka teavitavate infosiltide ja – kleepsude osas – neid võiks olla veelgi rohkem, suuremad ja märgatavamad,“ jagas Riibe mõtteid.

Linnaosavalitsus tegi ka omaltpoolt kauplustele kirjalikud ettepanekud, kuidas võiks olukorda paremaks muuta. „Jätkuvalt meie soovitus on püsida kodus ja vältida inimestega kontakte, olla tähelepanelikud ja ettevaatlikud, kauplustes olles ise jälgida 2 + 2 reeglit ja hoida teistega turvalist distantsi. Meie kangelastest poetöötajatel on praegusel hetkel palju tööd, nii et olgem valvsad ja hoolikad üksteise suhtes,“ lisas Riibe.

Kristiine linnaosavalitsus tänab linnaosa poode ja töötajaid nende pandeemiavastase tegevuse eest.