Algatuse raames panustavad erinevate digiteenuste eksperdid tasuta oma teadmisi, aega ja olemasolevaid teenuseid kuni kolme ettevõtte e-poe käivitamiseks või olemasolevate lahenduste arendamiseks.

Ettevõtted valitakse välja nende vajaduste põhjal lähtudes sellest, kus Luminori ja partnerite teadmised ja oskused enim abiks võiksid olla. Kandideerima on oodatud nii tootjad, kaubandusettevõtted, erinevate teenuste pakkujad kui ka sotsiaalsed ettevõtted.

Ühe partnerina lööb algatuses kaasa kohalik veebilehtede ja e-poodide platvorme pakkuv ettevõte Voog, mida erinevalt traditsioonilisest sisuhaldustarkvarast on palju lihtsam kasutada. Lehe saab teha selliseks nagu vaja lihtsasti vaid tekstide, piltide ja videote sisestamisega valmis põhjadele.

Lisaks Voogile on partnerite hulgas ka loovbüroo Sviiter, mis aitab ettevõtteid nullist visuaalse keele ja identiteedi ning brändikontseptsiooni loomisega kuni veebi ja e-poe lahenduste üles ehitamiseni välja.

Kolmandaks partneriks on äritarkvara arendaja Erply, kes pakub ettevõtjatele oma tarkvaralahendust Shopz, mis sisaldab müügitegevuseks kõike vajalikku: e-poe lahendus, müügi, toodete ja tellimuste haldamise tarkvara ning tööriistad turundustegevuseks ja klientidega suhtlemiseks. Lisaks aitavad e-poode ehitada ning arendada ka Shoproller, OCTA ja Webhunt.

Algatus stardib samaaegselt kõigis kolmes Balti riigis, igas riigis valitakse välja vähemalt kolm ettevõtet. Programmis osalemiseks tuleb esitada sooviavaldus, mis koosneb vastustest kümnele küsimusele. Osalemissoovide tähtaeg on 4. mai.

*

NB! Delfi koostöös Tallinna linnaga püüab Eestit tabanud eriolukorra ja probleemide ajal viia kokku pealinna abivajajaid- ja pakkujaid. Osale sinagi aktsioonis “Seljad kokku”!

Täpsemad reeglid:

1. Delfi pakub võimalust kõikidele töö- ning abivajajatele või -pakkujatele endast märku anda.
2. Blogisse saavad postitada registreeritud identifitseeritavad kasutajad.
3. Kõik avaldamisele minevad postitused on moderaatori poolt modereeritud.
4. Postitus peab sisaldama probleemi või abi pakkumise kirjeldust, piirkonda, inimese nime ja kontaktandmeid (e-mail ja/või telefoninumber), mille kaudu saab abivajaja või abipakkujaga ühendust.
5. Keelatud on postitada kellegi teise andmeid või tekitada postitusega kellelegi kahju.
6. Igas postituses ja üleskutses tuleb lähtuda valitsuse antud kehtivatest korraldustest.
7. Delfi ei vastuta postituste aegumise või adekvaatsuse eest.
8. Kuulutusi avaldatakse järgmistel kellaaegadel: 09.00, 12.00, 15.00, 18.00 ja 21.00.