“Bolt Foodi Narva ja Pärnusse toomine oli meie plaanides rakenduse käivitamise hetkest. Meil on hea meel tuua meie teenus Narva ja Pärnu inimesteni ning anda neile võimalus restoranidest ja toidupoodidest toitu koju tellida,” kommenteeris Eesti Bolti Foodi juht Maxim Milashenko.

Narvas liituvad Bolt Foodi platvormiga Selver, McDonald’s, Hesburger ja Circle K. Pärnus liituvad teiste seas Selver, Delice, McDonald’s, Pagaripoisid, Mahedik, Duckface ja Nikolai Lehtla. Bolt Foodi teenuse tutvustamiseks on esialgu kõigi tellimuste kohaletoomine lähedalasuvatest restoranidest tasuta.

“Näeme, et Bolt Food saab mõningal määral leevendada kodus püsimise ebamugavusi. Selleks, et julgustada inimesi kodus püsima ning tõkestada sellega viiruse levikut, algatasime ka toidupoodidest tasuta kojuveo kampaania, ” lisas Milashenko.

Kaupa saab ilma kohaletoomistasuta tellida kuni ühe kilomeetri kaugusel asuvatest toidupoodidest pühapäeva õhtuni kõigis linnades, kus Bolt Food Eestis tegutseb. Toidupoodide valikus on teiste seas Selver, Stockmann, Solarise Toidupood, COOP Maksimarket, Comarket, Delice ja Biomarket.

Narva ja Pärnu lisandudes on Bolt Food kättesaadav neljas Eesti linnas.

Möödunud aasta suvel käivitus teenus Tallinnas ning sügisel Tartus. Bolt Foodist toidu tellimiseks tuleb nutitelefoni laadida Bolt Food rakendus, mis on kättesaadav nii Google Play kui App Store keskkondades.

Tellimine on lihtne, rakendusest tuleb valida soovitud toidupoe või restorani nimi ja sealt vastavad kaubad. Enne tellimuse kinnitamist näitab rakendus tellimuse hinda ja eeldatavat kojutoomise aega.

Tellimuse eest maksmiseks peab sisestama rakendusse oma pangakaardi andmed. Bolt Foodi teenus toimib täielikult kontaktivabana, mis tähendab, et kullerid ei anna kliendile toidukotti käest-kätte, vaid jätavad selle kliendiga eelnevalt kokku lepitud kohta.