Aprillis turule toodud Euronics Drive-In teenus muudab internetist ostmise kiiremaks, mugavamaks ja turvalisemaks. Drive-In on suunatud eelkõige neile, kes soovivad kaupu kiiresti kätte saada, sest kaupluse laos olevad tooted komplekteeritakse ja väljastatakse nelja tunni jooksul. Mugavaks ja turvaliseks muudab teenuse asjaolu, et klient ei pea oma sõidukist kaupade kättesaamiseks väljuma, vaid tellimus tuuakse sõiduki pagasiruumi.

Drive-In teenuse kasutamiseks tuleb valida Euronicsi e-poes tarneviisiks Drive-In, misjärel kuvatakse kauplused, kust tellimust on võimalik kätte saada. Pärast tellimuse vormistamist ja kaupade komplekteerimist saadetakse kliendile sõnum, mille alusel väljastatakse Drive-In alas e-poest tellitud kaubad.

Euronics Drive-In on saadaval neljateistkümnes Euronicsi kaupluses. Teenust osutatakse Haapsalu, Lasnamäe, Lõunakeskuse, Narva, Põlva, Pärnu Kaubamajaka, Pärnu Keskuse, Rakvere, Tammsaare, Tartu Kaubamaja, Viljandi, Viru, Võru ja Ülemiste Euronicsis. Lisainfot Drive-In teenuse kohta leiab aadressilt www.euronics.ee/drive-in