Olemasolevad kliendid, kellele on seni teenuseid osutatud e-raha asutuse litsentsi alusel, saavad oma konto soovi korral panka ümber tõsta. Rakenduses värskelt registreerunud kliendid saavad samuti automaatselt pakkumise hakata ühtlasi pangakliendiks. Kliendid ei pea ühegi protsessi eest lisatasu maksma.

Edaspidi plaanib Revolut hakata pakkuma tarbimislaenu ja krediitkaarte, samuti laiendada pangateenuseid teistesse Euroopa riikidesse.

Eesti klientidele esitletakse peatselt ka Revolut Juniori rakenduseversiooni, millega saab avada konto oma lastele vanuses 7–17 aastat. Revolut Juniori abil on vanematel võimalik vaevata juhtida oma laste kulusid ja kujundada nende finantskirjaoskust.

Revoluti ettevõtetegrupp sai pangalitsentsi 2018. aasta lõpus Leedu Panga kaudu Euroopa Keskpangalt. 2019. a juunis määrati Revolut Bank UAB juhiks Virgilijus Mirkės, kellel on 25-aastane töökogemus finantssektoris, sealhulgas SEB-s ja Scotiabankis.

„Revoluti nimi kogub Eestis aina kiiremini populaarsust,“ ütleb Revolut Bank UAB juht Mirkės. „Meie eesmärk ei ole olla pelgalt innovatsiooniliider, vaid ka edaspidi lahendada probleeme, mis inimestel seoses rahaasjade ja nende juhtimisega tekivad,“ lisab Mirkės.

2015. aastal asutatud Revoluti peakontori asub Londonis ning ettevõttel on maailmas üle 10 miljoni kliendi. Revolut Bank UAB kontoris Vilniuses töötab üle 170 inimese. Aprilli alguses alustas Revolut edukalt tegevust USA-s, luues nõnda võimaluse teha Euroopa ja USA vahel hetkelisi rahaülekandeid ilma traditsiooniliste pankade tasudeta. Veebruaris sai ettevõtetegrupp 500 miljoni dollari suuruse investeeringu, mis tõstis Revoluti väärtuse 5,5 miljardi dollarini. Ettevõte plaanib pangateenuseid osutama hakata ka teistes Ida- ja Kesk-Euroopa riikides.