Metsatöllu trummar Tõnis Noevere küsib: mis on need kolm alustala, mis teevad suvalisest garaažibändist suure ja tõsiseltvõetava ansambli? Ja vastab ise: need on bändipilt, bändilogo ja bändiõlu. Metsatöllul on nüüd lõpuks need kõik olemas. Alates sellest nädalast on võimalik Õllenaudi e-poest (ollenaut.voog.ee) soetada endale Metsatöllu ametlikku õlut, millest saadav tulu läheb pruulikoja ja bändi vahel võrdselt jagamisele.

Õllenaudi Urmas Rootsu sõnul kuulub meeldiva kontserdi või festivali juurde alati ka hea õlu ning nüüd, kus lähikuudel globaalse eriolukorra tõttu on sellised üritused keelatud, soovitab ta kodus nautida Metsatöllu superproduktsiooniga laiv-kontserdi youtube-i salvestust koos bändi oma õllega.

Saaremaa Vägimees Tõllus elab legendides aastasadu, temast pajatab ka Töllu üks enimmängitavaid laule, mis kannabki pealkirja: "Saaremaa Vägimees". Suur Tõll väärib rohkemgi, just selle pärast sai nüüd koos Õllenaudiga valmis muhe eripruul, nimekaim Metsatöllu loole suurest vägimehest, mis on vagur nagu Suure Tõllu neljapäevane saunaõhtu ja hele nagu Saaremaa oder pärast varajast saagikoristust. Et Suur Tõll ka vahelduseks vankrirattaga vaenasi nüpeldab, seda märgib eripruulis kasutatud Hercules humalasort.

Õllenaudi valikus on ka alkoholivaba õlu, pale ale „Kaineken“, millele on lähinädalatel alkovaba IPA ja alkovaba porteri näol lisa oodata.