Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi pressiosakonna teatel saavad Raul Siemi nõunikeks Arne Randmaa, Karl Olaf Rääk ja Eduard Tüür. Tegu on väga mitmekülgsete ettevõtlussektori taustaga inimestega.

Arne Randmaa on lõpetanud kõrgema tehnikakooli ning õppinud Eesti Concordia ülikoolis rahvusvahelist ärijuhtimist, praegu täiendab end Salfordi ülikoolis.

Ta on töötanud juhtivatel ametikohtadel Eesti Erastamisagentuuris, EstIB Talinvesti Varahalduses, EVLI Pangas, Tallinna Äripangas, rahandusministeeriumis, U.S.Invetis jm, enne asumist väliskaubandus- ja IT-ministri nõunikuks aasta alguses töötas Eesti Energia juhtivanalüütikuna.

Karl Olaf Rääk on õppinud raadioside ja levi tehnikaülikoolis ning infoteadust Tallinna ülikoolis, täiendavalt koolitanud ennast projektijuhtimise, turunduse, müügi ja programmeerimise alal. Viimastel aastatel vabakutseline programmeerija ning IBM tarkvara konsultant.

Eduard Tüür on lõpetanud ühe ülikooli insenerina ja teise psühholoogina, kirjutanud väitekirja sotsiaalpsühholoogiast, juhtinud lennundust Estonian Airis, lennuametis peadirektorina ja Tallinna Lennujaamas turundusdirektorina ning trükikodasid Uniprint/Unipress.