Maksepuhkuse ajal jätkab klient vaid intressimaksetega. Uus võimalus on avatud püsimaksega krediitkaardi omanikele, kes moodustavad kõikidest eraisikust krediitkaardi omanikest ligikaudu 80 protsenti.

SEB erakliendi segmendi müügijuht Evelin Tammearu: "Keerulisel ajal võib ka võrdlemisi väikeste finantskohustuste täitmine osutuda ajutiselt suureks raskuseks. Selleks, et oma klientidele finantsiliselt keerulisel ajal veelgi enam toeks olla, pakume nüüdsest võimalust taotleda maksepuhkust ka püsimaksega krediitkaartide tagasimaksetele."

Püsimaksega krediitkaardi näol on tegemist nö järelmaksu tüüpi kaardiga, mis võimaldab kaardiomanikul oma rahavoogu paindlikult juhtida, teavitas pank. Kaardiomanik saab kaarti vaba krediidilimiidi piires kasutada ning kasutatud summa järk-järgult kokkulepitud perioodi jooksul tagasi maksta. Samuti on kaardiomanikul võimalik igal hetkel kasutatud summa internetipangas enne maksetähtpäeva osaliselt või täielikult tagastada, vähendades nii kasutatud summalt tasutavat intressi.

Klientidel, kes omavad määratud tagasimaksega krediitkaarti, on kriisiajal võimalik jätkuvalt taotleda kasutatud kaardilimiidi refinantseerimist.