Stockmann saatis laiali järgmise sõnumi: “Stockmannis nüüd lai valik moebrände kui 50 protsenti soodsamad. Tee ostud turvaliselt Stockmann.ee e-poest ja ohutut vahet hoides poest kohapeal.”

“Kas praegu ei peaks sellised kampaaniad poodides keelatud olema?” küsib lugeja.

Valitsus ei ole otseselt keelanud kampaaniate tegemist, kuid kaupmehed on lubanud, et masse poodi meelitavaid suuri kampaaniad nad ei tee.

Stockmanni turunduse ja kliendikogemuse direktori Katre Uibomäe ütles Kasulikule, et selle allahindluskampaania näol on tegemist ligi 2 kuud kestva perioodiga, mil nad pakuvad oma klientidele võimalust soetada endale meelepärane hooajakaup hea hinnaga.

“Siinkohal on oluline mõista, et me ei kutsu oma klienti piiratud ajavahemikus ostelmispäevale, vaid pakume talle võimalust sooritada ostud pikema perioodi vältel mugavalt e-poest või soovi korral ohutut vahet hoides kaubamajast kohapealt. Möödunud kuul avatud Stockmanni e-pood sai suuresti loodud klientide turvalisust ja vajadusi silmas pidades, mistõttu soovitame seda ka täna number üks ostukanalina. Ometigi mõistame oma klientide soovi tavapoe külastuseks, mistõttu oleme teinud kõik endast oleneva, et tagada võimalikult turvaline ostukeskkond,” põhjendab Uibomäe.

Kaubamaja esindaja kinnitab, et nad on järginud kõiki ohutusnõudeid ja vajadusel piiratakse külastajate hulka. “Esimesed päevad, mil Stockmanni kaubamaja on olnud avatud, on näidanud, et kliendid on leidnud taas tee meie juurde ning tervitavad võimalust naasta samm sammult oma tavatoimingute juurde. Oma klientide kiituseks võime öelda, et seda tehakse eranditult vastutustundlikult - liigutakse üksi või kahekesi ning hoitakse kenasti pikkivahet nii teiste klientide kui ka meie töötajatega. Meil on hea meel näha kuivõrd arvestavad külastajad on. Märgatakse ja hoolitakse üksteisest!”