„Oleme hajutanud jõusaali kardioseadmed (jooksulindid, jalgrattad, ellipsid, sõudeergomeetrid) erinevatesse ruumidesse vähemalt 2m vahedega, mis võimaldab jaguneda klientidel mitme saali peale. Lisaks on treeningseadmete eraldamiseks paigaldatud vaheseinad ning kõrvuti asetsevatel masinatel ei ole lubatud samaaegselt treenida,“ kirjeldab muudatusi jõusaalides klubi juhataja Karin Kaleta.

Kultuuriministeerium on välja andnud juhendi siseruumides sporditegevuse läbiviimiseks, millega on kehtestatud grupitreeningus osalejate arvuks maksimaalselt 10 inimest ning teistes treeningruumides 50% tavapärasest täituvusest. „Ettekirjutustest lähtuvalt oleme ka enda saalides treeningus osalejate piirarve vähendanud, kuid kuna ka tavatingimustes on meie klient harjunud maksimaalselt 12 inimesega rühmatreeningus ning mõnusalt hajaasustusega jõusaalides, ei ole muudatused ning ebamugavus nii suured kui massiklubides treenijatel,“ lisas Kaleta.

Golden Clubid pakuvad lisaks riigipoolsetele juhistele oma klientidele lisa turvatunnet treeningrätikutega saalides, kõrvuti asuvate kappide mittekasutamisega riietusruumides ja vaheseintega duširuumides. „Loomulikult jälgime tähelepanelikult treeningseadmete puhastamist, oleme mitmekordistanud desinfitseerimisvahendite koguseid nii treeningvahendite kui käte desinfitseerimiseks. Igal õhtul pärast klubi sulgemist toimub ka majade üldpuhastus,“ täpsustas klubijuht.