Riistvarafirma COMODULE lõi kaubamärgi Tuul, tuues Tallinna tänavatele esimesed ja ainukesed Eestis arendatud ja toodetud elektrilised tõukerattad, mis on teadaolevalt maailma kõige vastupidavamad ja loodussõbralikumad.

Tuul e-tõukeratas on üle 90 % taaskäideldav ning arendatud ja toodetud puhta energiaga Tallinnas. Sõiduki eluiga on vähemalt 60 kuud e 5 aastat, mis on ligi 2-20 korda pikem, kui teistel turul olevatel tõukeratastel.

Tuul e-tõukeratas on arendatud ja toodetud puhta energiaga Tallinnas ning selle eluiga on vähemalt 60 kuud e. 5 aastat, mis on ligi 2-20 korda pikem, kui teistel jagatud e-tõukeratastel maailmas. Võimas ja unikaalne aku disain tagab üle 40 kilomeetri sõiduulatuse ning maksimaalne sõidukiirus on Tallinnas 20 km/h.

Suured õhkrehvid tagavad parema haardumise ning sujuvama sõidu vihmaga ning eri teekattega pinnasel. Tuult desinfitseeritakse enne tänavale toomist ning soovitatav on pärast igat sõidukorda ise käed desinfitseerida, et veenduda maksimaalses kaitses.

Hetkel on Tallinna tänavatel kokku umbes sadakond tõukeratast. Võrreldes eelmisel hooajal Tallinnas kasutusel olnud tõukeratastega, on võimalik Tuule tõukerattaid laenutada ka Lasnamäel, kus on neli punkti, kuhu hommikuti rattad viiakse.

Vaata videost lähemalt, kuidas teenus toimib!