„Pärast järjekordade täielikku kaotamist ja tööprotsesside lihvimist oleme valmis jõudma veelgi rohkemate klientideni. Eesti suurima e-toidupoe hüvesid saab nautida nüüd enam kui 800 000 Eesti elanikku,“ ütles Selver AS-i juhatuse liige Kristi Lomp.

Lääne-Harjumaal laienes Selveri e-poe kojuveopiirkond Vihterpaluni ning Ida-Harjumaal Juminda ja Pärispea poolsaartele, lõunast külgneb uus kullerveoala Narva maanteega. Uude teeninduspiirkonda lisandusid muuhulgas Loksa, Viinistu, Kahala, Sigula, Kolga, Vahastu, Kemba, Valgejõe, Joaveski, Nõmmeveski ja Tammispea külad. Teeninduspiirkond kasvas ka tükikesele Lääne-Virumaast, kaupu tuuakse koju kätte nüüd ka Käsmusse, Võsule ja Koljakusse.

Pärnumaal laieneti Saulepa, Marksa, Lindi, Kõima, Kihlepa, Eassalu, Kärbu, Põhara, Liiva, Oara, Ridalepa, Malda, Nurme, Kurena, Räägu, Kilksama, Elbu, Are, Seljametsa, Tammuru, Vaskrääma, Metsaääre, Metsaküla, Rabaküla, Leina, Lepaküla, Tahkuranna ja Võiste küladesse.

Tartumaa teeninduspiirkonda lisandusid Nõo, Elva, Tõravere, Vellavere, Käo, Kalme, Rõhu jt piirkonnad.

Kliendi eest kokku pandud ja koju kätte toodud kaupade komplekteerimise ja kullerveotasu kokku on 4,90. Kliendid, kes ei soovi kaupu koju kätte, vaid tahavad valmis komplekteeritud kaupadele ise järele minna, saavad oma kauba kätte Põhja-Eesti piirkonnas 14 Selveri infoletist (Tallinnas Arsenali, Järve, Kadaka, Kolde, Kotka, Laagri, Pirita, Saku, Sepapaja, T1, Tondi ja Tähesaju; Tartus Anne; Pärnus Suurejõe) või Selvekapist (Peetri Selveri parkla). Väljastuspunkti kauba tellimise teenustasu on 2 eurot.

Esitades tellimuse päeva esimeses pooles, saab kaubad kätte juba samal päeval kas kulleriga koju kätte või väljastusega kaupluse infoletist.

E-Selveri kliendil on võimalus ka tellimuse teekonda jälgida. Kohe, kui kaup on kokku pandud, bussi tõstetud ning see hakkab kauplusest kliendi poole liikuma, hakkab ka klient kaardil liikuvat bussi nägema. Kaardi link saabub koos tellimuse kinnituse ja arve-saatelehega. Kaart uueneb iga 20 sekundi järel.

E-Selveri klientidel on võimalus tellimust tehes valida, kas kaup pakitakse kile- või paberkotti. Pakendisoovist tuleb märku anda tellimuse ostukorvi vaates, täites tärniga kastike „Soovin, et kilekoti asemel pakendatakse tooted paberkotti“. Kilekott jääb aga pakendina kasutusse sügavkülmutatud toodete puhul, millele otsitakse samuti keskkonnasäästlikumat alternatiivi.

Lisaks laiale valikule toidu- ja tööstuskaupadele toob e-Selver koju kätte ka suure kodutehnika nagu külmkapid, pesumasinad, telerid, aga ka mängukonsoolid.

Eestis kõige kasutajasõbralikumaks valitud e-toidupood on kättesaadav enam kui poolele Eesti elanikkonnast. Kaupa saab koju tellida valitud piirkondades Harju-, Rapla-, Pärnu- ja Tartumaal. E-Selver on Eesti suurima teeninduspiirkonnaga e-toidupood.

Kuidas osta?

- Logi Partnerkaardiga kliendina e-Selverisse või alusta ostmist külalisena

- Broneeri kauba kättesaamise aeg ja koht

- Vali kaubad välja ja lisa need ostukorvi

- Kontrolli ostukorvi sisu ja maksa internetipangas

- Tule broneeritud ajal kaupadele järele või võta need kullerilt vastu enda valitud kohas (kulleriga tellimise võimalus on saadaval vaid e-Selveri teeninduspiirkonnas)