Meie oleme suutnud tekitada põhimõtteliselt õhust 70€ reaalset raha - poes käime igal juhul ja kui keegi (ehk Prisma) selle eest veel tinglikult peale „peale maksab“ – pole nagu eriti põhjust nuriseda.

Meie „Aasta Prismas“ eksperiment, kus käime ainult ühe poeketi kauplustes on nüüdseks kestnud neli kuud – alustasime veebruaris. Viimased kaks kuud on olnud boonusraha kogunemisel pisut aeglasema minekuga, kui neile eelnevad kaks. Põhjus tegelikult väga lihtne – oleme veetnud palju aega maal ja kuna lähim Prisma asub ca 70 km eemal Tartus, siis päris õhtuse jäätise järgi sinna ei sõida. Ehk siis oleme käinud poes veits harvemini. Aga see-eest targemini: nädalamenüü on kavalamalt välja mõeldud ja igasugustele hetkeemotsioonidele järeleandmine lihtsalt võimatu – kui seda õhtust „midagi head“ ikka pole, siis tuleb lihtsalt kannatada ja mõtted mujale viia, mitte poodi kimada nagu see Tallinnas võimalik.

Ühel päeval hakkasin ma mõtlema, et mida ma kõike selle koguneva raha eest ostaksin. Mõnes mõttes meeldiks mulle, kui saaksin selle ühel hetkel anda kellelegi edasi – näiteks mõnele suurperele või midagi sellist. Teisalt pean ausalt tunnistama, et võrdeliselt suur kiusatus on oodata ära vist sügisel poodidesse tulev Sony mängukonsool või rahastada oma kalastushobi. Aga tean täpselt, et viimased kaks varianti kukuksid kodusel hääletusel haledalt läbi ning mängukonsool on usutavasti viimane asi, mida ma endale Prismast kogutud boonusraha eest osta saaksin.

Tuleb siiski tunnistada, et olgugi näiliselt pisike summa, siis kindlasti omamoodi abiks seegi. Kunagi ei või teada, millal mõnest suuremast asjast just täpselt nii palju puudu jääb. Nii ongi hea teada, et igal kuul tiksub sinu kontole väike lisaraha, mida saab kasutada täpselt nii nagu ise tahad (või siis nagu naine lubab).

PS! Lastekaitsenädala raames viib Prisma läbi päris huvitavat projekti – „Prisma bingo“. See on mäng, mida saad koos perega (rõhutan – PEREGA) aega veetes mängida. Ja mis kõige toredam – isegi väikesed auhinnad on välja pandud, mida on hea õnne korral võimalik võita.

Kihutage siis teie ka – nullist seitsmekümneni või kasvõi seitsmesajani. Keegi ei keela.

Jaga
Kommentaarid