Grillida saab igal moel, selles pole küsimustki. Omamoodi romantika on loomulikult ka selles, kui kasvõi kõige tavalisema oksa otsas viinereid tule kohal soojendad. Kui aga tahad päris korralikku söögikorda valmistada, siis tuleks ikka pisut tõsisemalt valmistuda. Suure tõenäosusega on sinu kasutuses olev grill terve talve kuskil nurgas seisnud ning tahab saada puhastamist ja just see tõdemus tabas mind mõned päevad tagasi, kui ema juures suvilas grilli garaaži alt välja tarisin. Kuna kiirel otsimisel ei suutnud ma leida ühtegi viisakat harja või muud puhastamiseks vajalikku riistapuud, tuligi grillida üpris mustal grillil. Lasin küll tuleleegi kõrgeks ja nühksin mingi vana harjaga, kuid oleks tahtnud kindlasti resti puhtamaks saada. See andis mulle suurepärase võimaluse järgmiseks poeskäiguks ostunimekirja lisada lisaks puhastusharjale ka uue grill-labida, tangid ning noa.

Poenimekirja abil poes ringi käies panin ma tähele, et tegelikult võiks Prismast ka täiesti muretult üldse uue grilli osta. Vahet pole, kas oled söegrilli austaja või eelistad gaasigrilli – mõlemad on Prismades kenasti olemas ja huvilised võivad ilmselt minna neid vaadata ja käega katsuda ka. Peaks tegelikult isegi oma vendadega nõu pidama, et äkki oleks mingil hetkel mõistlik vahetada vana ja väsinud grill uue ja uhke vastu.

Mina sain igal juhul oma vajalikud esemed kenasti kätte ja grilli nühin järgmisel külastusel ema juurde puhtaks ka. Nüüd jääb ainult pidada maha lõputud testimised, et milline liha kõige parem on. Ka nende valik lõi silmade eest pehmeltöeldes kirjuks. Õnneks on pikk suvi alles ees, grill on puhas ja aega testida küll ja veel. Eks ma hoian teid kursis, kui mingi erilise lemmiku leian.

Jaga
Kommentaarid