Reisija otsustas teha sotsiaalmeediasse postituse, kus ta on Elroni suhtes äärmiselt kriitiline. “Mis mõttes, Elron? Tallinn-Turba lõigul tuleb ümber istuda bussi, aga bussitranspordiks on terve rongitäie rahva peale üks buss! Ja sellises keskmises suuruses buss, et mitte öelda väike,” kirjutab reisija ja lisab, et terve sõiduk oli inimesi täis tuubitud.

Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo sõnas Kasulikule, et olukorra põhjustas nende koostööpartnerist bussifirmas juhtunud inimlik eksitus. “Elron teenindab üle 1000 väljumise nädalas ning me püüame alati pakkuda võimalikult head teenust, mis meie käsutuses olevate ressursside juures võimalik on. Seejuures tellime oma koostööpartneritelt remonttööde korral alati rohkem busse, kui on eeldada, et sõitjaid on palju. Ka antud väljumisele oli tellitud kaks bussi,” sõnab Kongo.

“Paraku reisijaid teenindama jõudis sellel ühel väljumisel tõesti vaid üks. Bussiettevõte on meile selgitanud, et kõnealune olukord tulenes bussijuhi inimlikust eksitusest, kus ta vaatas töögraafikut valesti ja jõudis seetõttu Valingule ette nähtust oluliselt hiljem. Arusaadavalt oli enamik sõitjaid juba selleks ajaks läinud ühe peatuses oodanud bussi peale. Palume kõigilt reisijatelt juhtunu pärast veelkord vabandust,” avaldab ta kahetsusväärse olukorra tagamaid.

Vaata lähemalt allpool olevatelt fotodelt!