„CityBee jaoks on oluline toetada kohalikku turismi ning pakkuda veelgi mugavamat transpordiühendust suvepealinna Pärnuga. Seetõttu laiendasime suveperioodiks Pärnusse CityBee kasutamispiirkonda,“ lausus CityBee Eesti juht Britta-Liisa Ait.

Kuigi seni oli võimalik CityBee sõidukiga Pärnusse sõita, siis pidi sõiduki kasutamise eest tasuma kogu kasutusperioodi vältel, teisisõnu näiteks kogu nädalavahetuse eest. Nüüdsest on võimalik sõita autoga Pärnusse, jätta see sobivasse parkimisalasse ning lõpetada renditeenus koheselt. Täpsed parkimisalad on märgitud punasega CityBee mobiilirakenduses.

CityBee Eesti juht lisas, et esialgu avatakse Pärnus parkimistsoonid suunitlusega võimaldada mugavamat reisimist Tallinna ja Pärnu vahel, kuid vajadusel võib olemasolevaid sõidukeid kasutada ka Pärnus ringisõitmiseks. „Hetkel me Pärnusse eraldi CityBee sõidukeid ei vii, kuid jälgime kindlasti sealset kasutatavust ning vajadusel laiendame tegevust kogu Pärnu üleseks,“ lausus Ait julgustades andma tagasisidet, kuhu võiks suveks veel sarnaseid parkimistsoone lisada.

Tänaseks on CityBeel Eestis kokku 315 sõidukit, millest 277 on sõiduautod ja 38 kaubikud.