„Nähes seda menu, mis on saatnud meie esimesi restorane Tallinnas, siis usutavasti kujuneb Burger King ka Tartu Lõunakeskuses populaarseks sõpradega kokku saamise ja hea kiirtoidu nautimise paigaks,“ lausus Tallink Grupi kaldakaubanduse juht ning Burger Kingi frantsiisi maaletoomise projektijuht Katre Kõvask. „Sealjuures on Burger Kingi eeliseks asukoht – meie restoran asub otse keskmise sissepääsu juures, populaarse Astri Arena liuvälja ääres.“

Lõunakeskuse tegevjuhi Marju Jeedase sõnul on nii tartlaste kui kogu Lõuna-Eesti populaarseima ostukeskuse külalistele tegemist väga hea uudisega, kuna Lõunakeskusega liitub kõlava nimega ning laias maailmas palju fänne kogunud toidubrände.

“Burger Kingi näol oli aastaid tegemist ühe toidukohaga, mis tundus kättesaamatuna ning mille avamisest Eestis, veel enam Tartus, ei osanud unistada. Seda enam tunneme uudise üle suurt rõõmu ja võtame Burger Kingi avasüli vastu ning usutavasti teevad seda ka meie külastajad,“ märkis Jeedas.

Tartu restorani avamisega loob Tallink Grupp Tartusse juurde üle kolmekümne uue töökoha.

Maikuus avati esimesed Burger Kingi restoranid Tallinnas Balti Jaamas, Rocca al Mare Keskuses ja Ülemiste keskuses ning juuni keskel avas uksed keti neljas restoran Lasnamäe Centrumis.

Esimese kuuga on Burger Kingi restoranides, mis on kogu maailmas burgeriketi esindusnäoks, tehtud üle 44 000 tellimuse ja serveeritud pea 23 000 Whopperit.