Määrus, millega kava kinnitati on koheselt täidetav. Võlausaldajatel on õigus määrust vaidlustada 15 päeva jooksul alates määruse kättesaamisest.

„Baltika juhtkond on tänulik kõikidele võlausaldajatele, kes hääletasid kava poolt ja kõikidele teistele, kes on Baltikat selles protsessis toetanud,“ teatas ettevõtte juht Flavio Perini börsile.

Meediale saadetud teates kinnitas Perini, et ettevõttes algab nüüd uus ajastu.

„Meil on nüüd pankade, investorite, võlausaldajate ja kohtu toetus strateegilise pöörde elluviimiseks. Baltika on seni olnud ja jääb ka edaspidi oluliseks osaks Eesti majandusest ning me koondame kogu oma jõu ettevõtte kasumlikuks muutmiseks,“ ütles Perini.

„Me kindlasti tegeleme ettevõtte võtmevaldkondade ümberpööramisega, et reageerida kiiremini, olla kaasaegsem, paindlikum ning struktuurilt õhem. Töötame aktiivselt tooteportfelliga, et see oleks nooruslikum, stiilsem ja lahedam ning pälviks ostjate tähelepanu. Mõtleme koostööle ülikoolide ning iduettevõtetega, kes aitaks meil luua innovaatilise ja unikaalse ostukeskkonna, mis tagab suurepärase kogemuse kõikidele meile klientidele üle maailma,“ ütles Perini.

„Kindlasti, nagu on juba teinud teised suured jaeärid, teeme vajalikud toimingud, et hinnata meie füüsiliste poodide võrgustikku ning hoogustada kõikide kanalite kaudu rahvusvahelist müüki. Olen kindel, et võime muutuda üsna pea kasumlikuks, mis võib omakorda olla esimeseks suureks tähiseks teel rahvusvahelisele kasvule,“ lisas ta.