Tänapäeva multikultuurses maailmas on soov ja oskus mõista teisi kultuure äärmiselt oluline. Tallinna Ülikoolis on võimalik õppida kõige laiemas valikus keeli ja kultuure Eestis. Kokku kuusteist erinevat võimalust.

Euroopa nüüdiskeelte ja kultuuride õppekaval saab õppida näiteks Inglise, Hispaania, Itaalia, Prantsuse ja Soome keeli ning kultuuri erialadel. Kultuuri laiemaks mõistmiseks on hea kaaluda õpingute alustamist Kultuuriteaduste või Antropoloogia õppekaval. Selleks, et aidata ka teistel erinevaid keeli mõista, annab teadmised ja oskused Suulise tõlke eriala.

Maailma, protsesside ja iseenda mõtestamiseks on olulised süsteemse mõtlemise oskused. Neid saad arendada õppides Filosoofiat, magistritasemel Kultuuriteooriat ja filosoofiat.

Vaata humanitaarteaduste instituudi uut videot.

Tallinna Ülikoolis leiavad inspireeriva väljundi ka mitmekügsed loomeinimesed. Uusi tantsutalente ootab Koreograafia eriala, kus ainsana Eestis saab omandada tantsu-alase kõrghariduse.

Kunstiteraapiate õppekaval õpitakse loovus- ja kunstipõhiste meetodite ning tehnikate süsteemse ning teaduspõhise rakendamisega, kuidas soodustada kliendi heaolu. Spetsialiseeruda saab muusika-, kunsti- (visuaalkunstiteraapia), tantsu- ja liikumis- ning draamateraapiale.

Multitalente, kes on valmis looma unikaalseid ja loomingulisi lahendusi mistahes loovates valdkondades ootab Eesti ainulaadne Integreeritud kunsti, muusika ja multimeedia õppekava.

Vaata, kuidas näevad õpinguid meie tänased tudengid.

Tallinna Ülikooli kõigi õppekavade keskmes on inimene. Meil on üle saja aasta pikkune õpetajate koolitamise kogemus. Haridusinnovatsioon ja elukestva õppe edendamine on ülikooli üks tugisammastest ning prioriteetsetest valdkondadest.

Psühholoogia magistriõpingud on sobivad neile, kes soovivad leida väljundi töötamiseks psühholoogi, nõustaja või muudel psühholoogilist abi andvatel ametikohtadel. Magistriõppes saad spetsialiseeruda organisatsiooni-, nõustamis- ja koolipsühholoogiale.

Vaata, kuidas Tallinna Ülikool tarka eluviisi edendab.

Tallinna Ülikooli õppekavadest moodustavad olulise osa ühiskonna ja selle juhtimisega seotud erialad. Politoloogia, Riigiteaduste bakalaureuse ja magistriõppe erialadel leiavad väljundi need, keda köidavad valitsemisteooriad ja poliitika ning kel on ambitsiooni end nendega seotud ametites rakendada.

Ühiskonna toimimise mõistmiseks ja mõtestamiseks loovad hea väljundi sotsioloogia õpingud – alustades bakalaureusest ja lõpetades magistriõpingutega.

Infoühiskonna arendamisse panustada soovijad saavad avardada oma silmaringi ja õppida info juhtimise oskusi Infoteaduste õppekaval.

Keskkonna ja kogukondade korraldamiseks on väga head valikud Keskkonnakorralduse, Linnakorralduse ning Noorsootöö korralduse õppekavad.

Õppimisvõimaluste kohta loodus- ja terviseteaduste instituudis saad infot siit.

Tee oma valik ja lenda oma lendu astudes Tallinna Ülikooli.

Uus ajastu vajab uutmoodi eestvedajaid!

Sisseastumisavalduste esitamine SAIS-is lõppeb 1. juuli südaööl.

Esita avaldus SIIN.


Jaga
Kommentaarid