1. 01.07.2020 Vikinglotto 10 803 379,70 Jackpot (6+1)

Võidupilet on ostetud internetist.

2. 12.08.2016 Eurojackpot 1 155 687,70 5+1

Jõhvi Selverist ühe väljaga pliks-plaks pileti ostnud Ida-Virumaa mees käis võitu vormistamas koos sõbraga, sest just sõbra initsiatiivil ning IDkaardiga sai pilet ostetud. Seetõttu plaanis piletiomanik võidusummast pool oma sõbrale anda. Kumbki mees polnud võidu kättesaamise hetkel raha kasutamise osas veel suuri plaane jõudnud teha, kuid arvasid, et jaheda ja vihmase ilma tõttu võiks puhkusereisi küll kohe ette võtta.

3. 06.01.2016 Viking Lotto 1 000 000,00 6+0

Võidupilet osteti internetist loosimise päeval kell 14:39 ning kuue mänguväljaga piletil tõi miljonivõidu pliks-plaks numbrivalik.

Võitjaks osutus kuuekümnendates aastates tallinlanna, kes käis võitu vormistamas koos oma abikaasaga. Rekordilise võidu saanud saanud naine oli väga avatud, emotsionaalne ja lahke ning jagas Eesti Loto töötajatega oma mõtteid nii elust, poliitikast kui heategemisest.

Head on naine armastanud teha palju, enamjaolt ikka nii, et tegijana ise saladuseks jäänud. Samuti sekkub naine enda sõnul alati, kui näeb, et nõrgematele liiga tehakse. Hetkel kaubanduses töötav pensionär on suur spordifänn ning kindlasti plaanib ta osaga võidetud summast toetada noortesporti.

Üldse soovib ta, et lastele pöörataks enam tähelepanu - nendega tegeldaks, aidataks neil leida neile sobivad hobid ning kindlasti ärataks huvi spordi vastu. Naine ise on suureks kasvatanud kaks last, kel endal ka juba lapsed.

Lisaks spordi toetamisele plaanib miljonivõitja investeerida uude eluasemesse ning toetada oma lapsi. Naine on kindel, et ta ei kuluta võidetud raha uisapäisa “mu kõrval on väga tark mees, ta ei lubaks mul seda teha”, ütleb emotsionaalne naine.

Pileti ostmisele ja võidule eelneval ööl nägi naine erilist und – kõik oli valge ja avar ja kuusnurkne. Äratas isegi abikaasa, et temaga seda jagada. Et eriline uni võiks lotovõitu tähendada, naine siiski aimata ei osanud, ning lotosaates võidunumbreid kontrollides ei osanud ta kuni viimase numbrini arvata, et just temast saab suurvõitja.

4. 08.04.2020 Bingo loto 907 269,60 Jackpot

Suurvõidu saanud noore Tallinna naise sõnul oli võit suur üllatus, seda suurem, et ta avastas oma võidu alles 10 päeva hiljem – võidu-sms’i tellimisel oli midagi viltu läinud. Ta avastas võidu oma mängukontolt ning ei uskunud oma silmi, käis lausa mitmel päeval oma kontot uurimas ning näitas kontrolliks ka elukaaslasele.

Naine ei mängi enda sõnul sageli, vaid kord paari kuu jooksul ostab Bingo pileti. Kuid et sõbrannaga tuli suurest jackpotist juttu, siis otsustas naine ise ka loosimisele pileti osta. Ostis alguses kaks kahe mänguväljaga piletit, kuid et ühe piletitest ostis kogemata nädal hilisemale loosimisele, siis jäi süda natuke kripeldama ning ta ostis sama nädala loosimisele ühe mänguväljaga pileti lisaks. Ja see lisaks ostetud pilet osutuski võidupiletiks!

Piletile numbreid valides klõpsis naine pliks-plaks nuppu seni, kuni leidis pakutud numbrite seast talle olulised kuupäevad.

Erinevates loosides ja loteriides naine väga osalenud ei ole – ütleb, et on kahel korral ostnud ka Eurojackpoti pileti, aga ennekõike on Bingo lotosse uskunud. Korra varem on ta ka Bingoga võitnud, kui sai aastate eest diagonaalide tabamuse.

Kuna peres kasvab ka väike laps, siis on nad juba mõnda aega kaalunud oma elamise soetamist, on isegi pangast laenusaamisvõimalusi uurinud. Oma kodu ongi naise sõnul peamine unistus, mille võidu abiga täita soovib.

Võidusummat tahab naine kindlasti ka jagada, toetada lähedasi ja võib-olla ka annetusi teha. Kindlasti tahab ta osa rahast investeerida tuleviku tarbeks – nad on elukaaslasega otsustanud, et hoolimata suurest võidust, soovivad nad igapäevaste kulutustega toime tulla pigem oma sissetulekute toel.

5. 30.08.2019 Eurojackpot 846 843,80 € 5+1

Võidupilet on ostetud internetist.

6. 07.07.2017 Eurojackpot 801 352,60 € 5+1

Võitjaks osutus haridusvaldkonnas töötav Harjumaa mees. Kolme lapse isa mainis Eesti võidu vormistamisel, et ümbermaailmareisile kindlasti minna ei kavatse, vaid tahab hoopis oma lapsi toetada ja maja renoveerimise lõpule viia.

7. 20.03.2013 Viking Lotto 768 712,16 Jackpot (6+0)

Võitja, noor pereisa Harjumaalt. Pereisa kaalus enne võitu rahaliste raskuste tõttu välismaale tööle minekut, kuid pärast võitu otsusas pere lähiajal Eestist lahkuda ainult reisile. Võidusumma eest plaanis üürikorteris elav pere osta ka oma korteri või maja.

8. 14.03.2012 Viking Lotto 733 813 Jackpot (6+0)

Aastal 2012 võitis noor pere Vikinglotto jackpoti, võidupileti ostis pereema internetist. Täpsemale raha paigutamisele ei oldud vahetult pärast võitu veel mõeldud, kuid plaan oli maksta laenud ja osta suvitamise koht.

9. 27.03.2020 Eurojackpot 659 116 5+1

Võitjaks osutus üks naine Pärnumaalt, teatas Eesti Loto. Naise enda sõnul oli see abikaasaga ühine võit, sest ehkki naine tegi veebis ostu, ütles võidupileti numbrid laua kõrval seistes naise abikaasa. Samade numbritega mängiti neljandat nädalat järjest, kui suurvõit tuli. Naise sõnul on tal ka oma numbrid, kuid nendega mängib ta juba 15 aastat Vikinglottot ja seal on saanud vahel väiksemaid võite. Iganädalaselt on naine lotot mänginud viimased paar aastat uskudes, et ühel päeval toovad ta numbrid talle võidu.

Võiduga seotud emotsioonidest rääkides jagas naine, et on tänaseks seoses eriolukorraga töölt koondatud ning ka abikaasa on tööta, nii et võit tuli nende jaoks väga õigel ajal. Ilma selleta oleks tulevikuvaade nende jaoks väga murelik ja pere majandamine keeruline. Teadmine võidust on praeguse kodusolemise aja teinud rõõmsaks ja stressivabaks. Selle, et ta on võitnud, avastas naine loosimispäeva hilisõhtul ja ajas üles ka oma mehe, et rõõmu-uudist jagada. Naine helistas kohe ka oma täiskasvanud lastele.

Võidusumma kasutamise osas abielupaaril veel konkreetseid plaane ei ole. Võimalik, et uuendatakse eluaset, kindlasti tahaks naine teha koos laste peredega ühise reisi, kui see taas võimalikuks osutub. Et peres on ka lapselapsi, siis on rahasummale kindlasti rakendust, arvab naine.

"Aga aeg on ju selline, et kõik seisab hetkel," ütleb ta. "Kui elu jälle käima saab, ja ka võidusumma arvele laekub, saab täpsemaid plaane teha."

10. 02.05.2012 Viking Lotto 585 227,08 Jackpot (6+0)