Supervõidu saajaks osutus Lääne-Eesti mees. Ta käis võitu vormistamas koos abikaasaga, naine on ka ainus, kes hetkel võidust teab. Ehkki suurvõidu Eestisse tulekust oli mees meedia vahendusel teadlik, sai ta enda võidust teada alles kolmapäeval, kui läks oma veebikontole uusi pileteid ostma. Igaks juhuks kontrollis siis ka vanu pileteid, lootuses, et äkki on saanud näiteks Bingo nurkade mängu võidu. Suuremat võitu mees loota ei julgenud, sest siiani ei ole tal lotoõnne olnud, ehkki mängib pea igal nädalal nii Vikinglottot kui ka Bingot ja Eurojackpot’i. Mehe varasem suurim võit on circa 70 eurot.

"Esimene emotsioon oli, et kas see võit peab nüüd nii suur olema. Võinuks vabalt ka natuke väiksem summa olla," ütleb mees ise oma võitu kommenteerides. Kui ta oma kontolt võidu-uudise leidis, rääkis ta sellest kohe ka abikaasale, kes arvas, et mees teeb nalja. "Ega see arusaam võidust ole siiani kohale jõudnud," ütleb abikaasa.

Võitja käib hetkel tööl, kuid arvab, et edaspidi töötamist ei jätka. Väga konkreetseid plaane võiduraha kasutamiseks võitjaperel veel pole. Et peres on palju lapsi ja juba ka lapselapsi, siis kindlasti toetatakse osa võidusumma eest neid. Osa rahast plaanib võitja kindlasti investeerida.

Et ka varem on pere annetanud laste ja terviseprobleemidega inimeste heaks, siis nüüd saavad nad seda teha oluliselt suuremas mahus kui varem.