Statistikaameti peadirektori Mart Mägi sõnul on andmed veel esitamata kolmveerandil ettevõtetest. „Selleks, et nii riik kui ka erasektor saaksid teha kiiresti olulisi juhtimisotsuseid, on ülimalt tähtis, et meil oleks korrektne ja ajakohane statistika. Seetõttu kutsungi ettevõtjaid veelkord üles statistikaametile hiljemalt juuli lõpuks oma andmeid esitama,“ lisas Mägi.

Arvestades nende andmete olulisust riiklikult tähtsate otsuste tegemisel, ei ole võimalik majandusaasta aruannetega seotud statistika küsimustike tähtaegu edasi lükata. Kui Te seda veel teinud ei ole, siis tuletame meelde, et küsimustiku täitmine on kohustuslik ja andmed tuleks esitada võimalikult kiiresti. Seoses eriolukorraga peatasime sunniraha kohaldamise kuni 1. augustini, mistõttu soovitame oma andmed esitada enne seda.

Majandusaasta aruande andmete alusel eeltäidetakse küsimustik Teie ettevõtte jaoks eSTATis. Andmeesitaja peab lisama vaid info, mida ei ole majandusaasta aruandes küsitud või mida ta ei ole seal esitanud.

Küsimuste korral pöörduge statistikaameti klienditoe poole telefonil 625 9100 (E–N 8.30–16.30, R 8.30–15.30) või e-postiga klienditugi@stat.ee.
www.stat.ee

Jaga
Kommentaarid