Uus liin väljub Vilniusest iga päev kell 21.30 ning saabub Kiievisse järgmisel päeval kell 11.50. Kiievist väljub buss kell 19.20 ja jõuab Vilniusesse kell 9.05 hommikul. Marsruudil on kaks peatust: Vilniuse lennujaamas ning Ukraina linnas Tšernihivis. Liini operaatoriks on Leedu bussifirma Ollex, teatab ettevõte pressiteate vahendusel.

"Uus liin Kiievisse ühendab Balti elanikke paljude populaarsete turismisihtkohtadega Ukrainas: nii Lvivi kui ka Musta mere kuurortidega nagu Odessa ja Zatoka,” kommenteerib Michal Leman, FlixBusi tegevjuht Poolas, Ukrainas ja Baltikumis. Ta lisab: “Uus bussiliin aitab meelitada rohkem turiste ka Baltimaadesse. Pikas perspektiivis on näha, et riikidevahelise turismi kasv jätkub ning nüüd saab reisida hõlpsalt, soodsa hinnaga ja mugavas bussis ka Baltikumist Kiievisse.”

FlixBus alustas oma tegevust Eestis, Lätis ja Leedus 2020. aasta juulis. Täna pakub ettevõte igapäevaseid ühendusi kõigist kolmest Balti pealinnast Tallinnast, Riiast ja Vilniusest ning enam kui 10 uuest sihtkohast, sealhulgas näiteks Kaunasest või Pärnust. Esimeste liinidena olid muuseas saadaval ka ühendused Saksamaa ja Poolaga, ehk näiteks Vilniusest Berliini ja Tallinnast Varssavisse.

Ukrainas alustas FlixBus oma tegevusega aasta tagasi, avades esinduse Kiievis. Täna on FlixBusil 3 bussipartnerit Ukrainas ja otseühendus 37 linnaga Poolas, Saksamaal, Austrias, Ungaris ja Tšehhis.

Uue liiniga ühendas FlixBus kolm Ida-Euroopa piirkonda - Ukraina, Poola ja Baltimaad. See avab tohutud võimalused ümberistumisega reisimisel:
Kiievi kaudu pääseb 6 Ukraina linna, sealhulgas sellistesse populaarsetesse sihtkohtadesse nagu Lviv, Odessa, samuti Saksamaale, Poola või Tšehhi Vabariiki.
Krakovist väljuvad otsereisid Tšehhi, Slovakkiasse, Saksamaale, Horvaatiasse, Ungarisse ja Hollandisse - enam kui 60 linna üle Euroopa.