Sügisel alustavad kapitaalremondiga Tallinna kesklinnas üksteisest sisuliselt paarisaja meetri kaugusel asuvad hotellid Radisson Blu, Nordic Hotel Forum ja Tallink City.

Viimasena ehk juuli keskel andis taaskord kollektiivkoondamisest teada Rävala tänaval asuv Radisson Blu hotell, kus kevadiste ja nüüd, enne sügist toimuvate koondamistega kaotab kokku töö 104 inimest. Nimelt teatas Radisson juba aprillis pea saja inimese koondamisest, kuid märtsist kuni juulini on töö kaotanute number jäänud tagasihoidlikumaks, 40 inimese juurde. Nüüd aga teatas Radisson taas töötukassale 64 töötaja kollektiivkoondamisest.

"Jah, nüüd on tegemist teistkordse koondamisega, kuid seda hoopis teisel põhjusel," kinnitas Radissoni juht Kaido Ojaperv. "Meie hotelli omanik on otsustanud alustada planeeritust veidi varem kapitaalremondiga. Kuna tegemist on üsna pika perioodiga, siis sel ajal kahjuks ei ole meil võimalik kellelegi tööd pakkuda. Ka juhtkonnast jäävad vaid paar inimest, osasid inimesi saame kasutada meie omanikele (Eften Capitalile) kuuluvas teises, Palace hotellis. Remont kestab 12-14 kuud."

1. septembrist läheb remonti ka Laikmaa tänaval, Viru keskuse vastas asuv Tallink City hotell. Remont kestab 2021. aasta maikuu lõpuni ning uuesti avamine on plaanitud järgmise aasta juunisse. See toob kaasa 60 inimese koondamise, millest teatas Tallink juba juuni algul. Aprillis koondati Tallinki Eesti ja Läti hotellides ca 120 inimest.

Viru hotelli vastas asuvas Nordic Hotel Forumis algab samuti suur remont, mis sulgeb hotelli kolmveerand aastaks. Hotelli juht Feliks Mägus kinnitas, et kõikidele hotelli töötajatele on koondamisteated kätte jagatud. Hotellis töötas 120 inimest, esimese kollektiivkoondamise teate tegi ettevõte aprillis kui teatas 86 inimese koondamisest.