Enamasti eravõõrustajaid koondavas Airbnb portaalis on Tartumaal hetkel valida 156 erineva majutusvõimluse hulgast, keskmiseks hinnaks kahele inimesele ühe öö eest on 288 eurot, kuid tasub silmas pidada, et keskmise hinna ajavad kõrgeks üksikud väga kalli hinnaga pakkumised. Näiteks küsib üks majaomanik kuni kuus inimest mahutava maja eest pisult üle 4000 euro.

Toa korteris saab Tartu linnas kahele inimesele vaid 24 euro eest. Privaatsuse hindajatele on viisakaid kortereid saadaval umbes 60-80 eurose hinnaga öö eest.

Majutusasutusi ja eravõõrustajaid koondavas portaalis Booking.com pakub ralli ajaks majutust 77 majutusasutust. Kõige odavama ööbimise saab Looming hostelis, tõsi, küll ühistoas. Kahele täiskasvanule läheks nädalavahetusel ühistoas ööbimine maksma 102 eurot. Eraldi kortereid ja privaatseid tubasid on võimalik broneerida 200 eurose hinnaga kogu nädalavahetuse eest.

Kõige kallim majutusvõimalus Booking.com portaalis on pea 3000 eurot nädalavahetuse eest, krõbeda hinna eest on võimalik enda käsutusse saada suur maja Tartus.

Kuigi üldine hinnatase on kõrgem kui tavalisel nädalavahetusel, siis rohkete pakkumiste seast on võimalik siiani leida endale taskukohane variant.