“Me oleme valmis pakkuma uusi otselende kõigi kolme Balti riigi pealinnadest. Järgides kõiki koroonaleviku tõkestamisega seatud piiranguid ning juurutades oma operatsioonidesse hulga täiendavaid kaitsemeetmeid jätkame oma lennuvõrgustiku kohandamist tänapäeva muutliku keskkonnaga ning rõõmuga taaskäivitame Tallinna ja Kopenhaageni vahelised lennud," sõnas airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss pressiteate vahendusel.

Hetkel teostab airBaltic otselende Riiast, Tallinnast ja Vilniusest paljudesse Euroopa äri– ja puhkuse sihtkohtadesse.

Riskide maandamiseks rakendas lennufirma oma operatsioonidesse institutsioonide poolt soovitatud turvalisuse meetmed. Kõik airBaltic’u reisijad on varustatud kaitsva näomaski ja desinfitseerivate salvrätikudega.

airBaltic teeb pidevat koostööd erinevate institutsioonidega, et jälgida koroonaviirusega seotud arenguid ja vajadusel korrigeerida oma lennuplaani. Reisijatel soovitame tungivalt kontrollida oma sihtkoha regulatsioone ametlikel veebilehtedel või riikide saatkonnaesindustes vahetult enne lendu. Kuna regulatsioonid muutuvad väga kiiresti ning on riigiti erinevad, on ülioluline, et reisijal oleks kõige ajakohasem info oma lennusihtkoha kohta.