Cinamon teatab enda kodulehel, et kinno on viimase kolme aasta jooksul tehtud väga palju investeeringuid, seega ei sündinud otsus kino sulgeda kergelt.

“Uuendasime kino hetkel uusima tehnoloogiaga, laserprojektoritest, uusimate 3D süsteemide ja ekraanidega. Lisaks kinotehnika uuendamisele alustas Cinamon grupp ka Cinamon kaubamärgiga kinosaalide ja interjööri ümberehitamist, tuues kinno luksusliku sisekujunduse, valgustussüsteemid, mugavad istumisnurgad, erinevad istmed kinosaalides, elegantse müügiala ja puhkenurga. Renoveerimine läks maksma üle 1,5 miljoni euro,” seisab kirjas kodulehel.

“Cinamon grupp soovis jätkata kino Cinamon Tasku lojaalsete klientide teenindamist pakkudes neile raskustest hoolimata kvaliteetset teenust ja keskkonda. Pärast kolme aastat Cinamon Tasku kino pidevat täiustamist ja kaks aastat kestnud jõupingutusi kino toetamiseks, pidevalt nurjunud katseid leida koostööd Tasku kaubanduskeskusega, ei jäänud CIinamon grupil muud võimalust, kui lõpetada kino Cinamon Tasku opereerimine ja sulgeda kino lõplikult alates teisipäevast, 01.09.2020.”

“Cinamon grupp rõhutab käesolevaga, et otsust sulgeda üks vanim ning renoveeritud ja kaasajastatud Cinamon kino, ei olnud lihtne teha ega eelistatud valik,” teatab Cinamon.

Tasku Keskus AS tegevjuht Annika Oja kinnitas Kasulikule, et kinoketi lahkumine oli kahepoolne otsus. "Oleme üle aasta pidanud Cinamoniga läbirääkimisi, et leida mõlemaid pooli rahuldavaid lepingutingimusi. Paraku meie vaated Tasku kino tuleviku ja koostöö osas ei ühtinud," kommenteerib Oja.

"Kuna tegemist on uuenenud Tasku keskuse väga olulise osaga ja Tartu linna parima meelelahutuspinnaga, siis on meie prioriteet täita see väärilise sisuga," lisab ta.