Erinevaid salateid viisid kullerid suve jooksul kohale 22 000 tükki ning Hawaii päritolu poke-kausse ning Jaapanist pärit done kokku 18 000 tükki. Lisaks tellisid inimesed suve jooksul kullerite abiga 15 000 pitsat.

Ettevõtte statistika järgi oli viimase kolme kuu kõige väiksema tellimuse maksumus 20 senti. Kõige kallim tellimus läks maksma 749 eurot ning koosnes kokku 50 tootest.

Wolt Baltikumi tegevjuht Liis Ristal ütles, et suve statistika ilmestab hästi, kui omaseks on Eesti inimestele toidu tellimine viimase nelja aastaga muutunud. Võimalust toitu tellida avastavad Eesti inimesed pidevalt täiesti uutes olukordades. “Suvel ei möödunud ilusate ilmade korral praktiliselt päevagi, mil meie kullerid mõnda randa toitu ei pidanud kohale toimetama. Samuti on sel suvel kasutanud võimalust valmistada kodukarantiinis viibivatele lähedastele rõõmu, saates neile toitu ja lilli,” tõi ta näiteid Eesti inimestele omastest olukordadest, mil kullerite abi kasutatakse.

Suve jooksul on kullerid toimetanud toitu koordinaatide järgi nii metsa kui ööklubidesse. Samuti kasutas üks inimene võimalust tellida toidu bussipeatusesse ajaks, mil buss seal lühikese peatuse teeb.

Kõige väiksem vahemaa, mille puhul inimene tellis toidu kulleri abiga oli 20 meetrit, kui toit toimetati kohale samas majas asuvast restoranist. Enim tellimusi teinud inimene kasutas toidukullerite abi suve jooksul rohkem kui 150 korral.