Narva ja Rakvere bürood on avatud esmaspäeval kell 9.00-17-00. Jõhvi teenindusbüroo on avatud sel päeval kell 9.00-12.00, kuna piirkonnas toimuvad elektri alajaama tööd.

Nakkusohu vähendamiseks on Maanteeameti büroode uksel märgitud maksimaalne ruumis viibivate klientide arv ning teenindatakse esmajärjekorras neid, kellel on teenindusaeg broneeritud. Broneeringuta klientidel tuleb arvestada, et ooteaeg võib olla pikk ja võimalik, et peab ootama väljas. Registreerimiseelne kontroll toimub ainult broneeringu alusel. Aja teenindusbüroo külastamiseks saab broneerida siin.

Büroode sulgemise tõttu jäi ära 468 sõidueksamit ja 162 teooriaeksamit. Maanteeamet:

  • helistab neile, kelle teooriaeksam jäi ära, et leppida kokku uus eksamiaeg.
  • edastab neile, kelle sõidueksam tühistati, lähiajal e-kirjaga uue eksami toimumise aja. Pakutud aega saab muuta Maanteeameti e-teeninduses, kui teooriaeksam kehtib.
  • helistab neile, kelle teooriaeksam aegus viimase kahe nädala jooksul, et ta sõidueksamile registreerida.
  • A-kategooria ning rasketehnika eksamitele saab registreerida läbi autokooli.

Vähimagi kahtluse korral, st kui tunnete ennast haiglaselt, olete viibinud riskipiirkonnas või on olnud nakatunutega kokkupuute kahtlus, palume planeeritud külastuse kindlasti edasi lükata.

Maanteeamet sulges 25. augustil Rakvere, Jõhvi ja Narva teenindusbürood, kuna töötajad andsid positiivse COVID-19 proovi.