Comarketite üleminek uuele nimele toimub järk-järgult alates oktoobrist kuni tuleva aasta suveni. Partnerkaardi pakkumised hakkavad kauplustes kehtima pärast Comarketi Selver ABC-ks muutumist. Comarketi kaupluste Selver ABC-ks muutumine ei puuduta Delice’i ja Solarise toidukauplusi.

„Meie uus kodupoe kontseptsioon pakub Selveri kvaliteeti väikepoe mõõtmes. Väikepoe formaadi loomine on Selverile strateegiline ja pikisilmi oodatud samm, et pakkuda klientidele võimalust teha oma ostud kiirelt ja mugavalt kodulähedases poes ning hoida kokku oma väärtuslikku aega,“ ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Mõeldakse ka lõunapakkumitele

Tema sõnul hakkab Selver ABC sortimenti iseloomustama väga hea valik toidu- ja esmatarbekaupu, mis arvestab seejuures piirkondlikke eelistusi. „Selver ABC on ümberkaudsetele elanikele ja piirkonnas töötavatele inimestele kindel ostukoht, mis pakub kõik esmavajaliku ja alati ka midagi erilist,“ ütleb Kristi Lomp.

Ta lisas, et kui kaupluse piirkonnas tegutsevad peamiselt bürood, siis hakkab nende erilise tähelepanu all olema ka lõunapakkumised. Kodumaisel kapitalil põhineval Selveri ketil ei olnud seni eraldi väikepoe kontseptsiooni. Comarketite ostuga tekkis võimalus luua senistest suurtest Selveri kauplustest selgelt eristuv formaat.

Selver ABC hakkab tähistama super- ja hüpermarketitest väiksema sortimendiga, kuid kliendile olulise valikuga toidu- ja esmatarbekaupu pakkuvat väikekauplust. Kaupluste kontseptsiooni keskmes on kliendilähedane asukoht koos kiire ja mugava ostukogemusega, mis hõlmab värsket valikut ning asjatundlikku teenindust.

Comarketite Selver ABC-ks muutumine tähendab ka kaubavaliku rikastumist ja Eesti suurima Partnerkaardi lojaalsusprogrammiga liitumist. Selver ABC kauplustes hakkavad kehtima kõik Selveri kampaaniapakkumised ja boonused, mis kogu ülejäänud ketiski.

Selver teatas 27. aprillil lepingu sõlmimisest ABC Supermarkets AS-iga, millega omandati 16 Comarketi kauplust, kaks Delice’i toidupoodi ja Solarise toidukauplus. Tehing jõustus 29. mail, mil ABC Supermarketsist sai Selveri tütarettevõte. Alates 1. oktoobrist liitub ettevõte täielikult Selver AS-iga.

Delice'i poode ei puuduta

Comarketi kaupluste Selver ABC-ks muutumine ei puuduta Delice’i ja Solarise toidukauplusi, mis jätkavad oma kontseptsiooni, kaubavaliku ja brändiga Selveri keti koosseisus. Tuleva aasta kevadest hakkab Partnerkaart kehtima ka Delice’i ja Solarise toidupoodides.

Eesti kapitalil põhinevasse Selveri jaeketti kuulub Eesti suurima kojuveopiirkonna ja käibega e-pood ning 73 kauplust, mille all on 114 000 ruutmeetrit müügipinda. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja gruppi. Selver annab tööd ca 3000 inimesele.

Ettevõtte 2019. aasta müügitulu oli 469,4 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 40,3 miljonit ostu. 1995. aastal asutatud kodumaine Selver tähistab tänavu 25. sünnipäeva.