"Nõudlus rahvusvahelistel liinidel on alates augusti lõpust järsult vähenenud. Iganädalane oht isolatsiooninõude kehtestamisele Lätis vähendab inimeste kindlustunnet reisimiseks, mis veel juulis ja augustis näitas paljulubavaid märke," ütles Lux Expressi rahvusvahelise äri juht Rait Remmel.

Remmel lisas, et Baltimaade pealinnade vahel väljuvad Lux Expressi bussid hommikul, päevasel ajal ja õhtuti. "Proovime pakkuda reisijate jaoks võimalikult paindlikke väljumisaegu. Samas oleme valmis ka koheselt uusi väljumisi lisama. Kui nõudlus veelgi langeb jätkame nii öelda eluliini opereerimist Baltimaade pealinnade vahel nii kaua kuni meie busse üle piiri lastakse. Tagada inimeste liikumisvabadus on meie missioon ja selle heaks näiteks on fakt, et eriolukorra ajal olime üle kuu aja ainuke regulaarühendus Saaremaa ja mandri vahel."

Reisijate ja bussijuhtide ohutuse suurendamiseks on kõikides Lux Expressi bussides kasutusel neli erinevat meedet. Bussides on vahendid käte desinfitseerimiseks ja hoolimata sellest, et busside interjööri üldkasutavad pinnad on reisijate saabudes alati märgpuhastatud, kutsub Lux Express kõiki reisijad üles puhastama käsi bussi sisenedes ja väljudes. Samuti on bussijuht valmis soovijatele jagama näomaske ja suuremaks privaatsuseks on võimalus reisijatel osta enda kõrvale poole hinnaga lisaiste.