Pipedrive’i tehnoloogiajuhi Sergei Anikini sõnul on ülimalt konkurentsitihedasse Forbesi edetabelisse pääsemine tunnustus kogu Pipedrive’i meeskonnale ning kinnitab taas kord, et kui midagi südamega teha, siis toob see ka edu.

“Meie uus strateegiline suund on areneda tarkvaraettevõtteks, mis toetab lisaks müügimeeskondadele ka teisi ettevõttele tuluteenimisega tegelevaid tiime, näiteks turundust ja kliendisuhete haldamist. Kasumliku ettevõttena on meil tootearenduses väga ambitsioonikad plaanid, et jätkata kiiret kasvu ka järgnevatel aastatel,” sõnas Anikin.

Viimase aasta jooksul on Pipedrive täiendanud oma platvormi mitmete uute tööriistadega, mis aitavad leida potentsiaalseid kliente ning jõuda tänu automatiseerimisele kiiremini müügitehingute sõlmimiseni. Lisaks uuendas ettevõte sel suvel oma kasutajakogemuse disaini, mis peegeldab veelgi paremini müügiinimese igapäevast tööprotsessi. Viimastel kuudel on Pipedrive loonud mitmeid lahendusi just kodukontoris töötavatele kasutajatele, luues integratsioonid näiteks rakendustega Zoom ja MS Teams.

Forbes koostas erasektori pilveteenuse ettevõtete edetabelit viiendat korda. Pipedrive pääses paremate sekka ka 2018. aastal, olles siis 84. kohal ning jõudes 2019. aastal 77. kohale. Reastamise aluseks on ettevõtete kasv, müüginumbrid, väärtus ning kultuur, samuti võetakse arvesse peamiselt maailma suuremate tehnoloogiaettevõtete tippjuhtidest žürii hinnangut ettevõtete mainele.

Edetabeli esikümne hõivasid sellised ettevõtted nagu andmeplatvormi teenust pakkuv Snowflake, maksetarkvara firma Stripe, protsesside automatiseerimisele keskendunud UiPath, taristu automatiseerimiselahendustega tegelev HashiCorp, andmeanalüüsifirma Databricks, andmeplatvormi teenut pakkuv Confluent, disainitarkvara firma Canva, ehitustarkvara ettevõte Procore, andmehaldusega tegelev Rubrik ja restorani juhtimise teenust pakkuv Toast.

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Täna kasutab Pipedrive’i müügitööriistu üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis. Pipedrive’i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis Floridas.

Firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses kapitali investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners, Insight Partners, Atomico, Deutsche Telekom Capital Partners ja Rembrandt Venture Partners. Ettevõttes töötab üle 600 inimese.