Bolt Walk on kõige keskkonna- ja rahakotisõbralikum kategooria platvormil: see on tasuta ning kõndimise süsiniku jalajälg on nullilähedane.

“Me ei tohi unustada, et kõndimine on ja jääb nii endale kui keskkonnale kõige paremaks liikumisviisiks. Tahame ettevõttena julgustada inimesi valima keskkonnasõbralikumaid transpordiviise, eriti lühemate vahemaade jaoks. Kui kõndimiseks on vahemaa liiga pikk, saab alternatiivina valida Bolti tõukerattad või süsinikuneutraalsed autosõidud,” kommenteeris Bolt Eesti tegevjuht Aleksei Kolesnikov.

Rahvusvahelise nullemissiooni päeva puhul käivitab Bolt ka sotsiaalmeediakampaania. Instagrami kasutajad saavad Boltiga jagada päeva jooksul tehtud sammude arvu ning võimaluse võita uue Apple Series 6 nutikella ja tulevasteks sõitudeks Bolti sõidukrediiti.

Sümboolne Bolt Walk kategooria lisatakse rakendusse üheks päevaks, tähistamaks rahvusvahelist nullemissiooni päeva. Nullemissiooni päev sai alguse 2008. aastal Kanadas ning on loodud selleks, et juhtida inimeste tähelepanu fossiilkütuse mõjule keskkonnale.

Eelmisel aastal avaldas Bolt pikaajalise rohestrateegia ettevõtte ökoloogilise jalajälje vähendamiseks. Lisaks teatas ettevõte eelmisel nädalal lubadusest muuta enda tõukerattaäri selle aasta lõpuks kliimapositiivseks.