Lõunakeskuse juhi Marju Jeedase sõnul on Astri Grupp alati pakkunud oma klientidele laia kaupluste valikut ja kvaliteetseid söögikohti. „Üle maailma tuntud ja populaarse restorani jõudmine Tartusse on kindlasti rõõmustav uudis ja mul on hea meel, et Tartu esimene KFC restoran avatakse Lõunakeskuses. Plaanime ka edaspidi oma klientide soove arvestada ja tuua Tartusse tuntud ja armastatud brände“ sõnas Jeedas.

Apollo Grupi tegevjuhi Mauri Dorbeki sõnul oli nende jaoks loogiline otsus avada Tartu esimene KFC just Lõunakeskuses. “Lõuakeskus on tartlaste jaoks kahtlemata üks populaarsemaid ostukohti, pakkudes külastajatele mugavat ja kaasaegset keskkonda. Just seetõttu otsustasime avada oma uue KFC restorani Lõunakeskuses. Arvestades brändi kiiret arengut viimase aasta jooksul Eesti turul, usume, et oleme oma klientide ootustele vastanud ja soovime ka edaspidi tuua KFC roogade legendaarset maitset võimalikult paljude inimesteni,“ ütles Dorbek.

Lisaks KFC legendaarsetele kanatiibadele pakub söögikoht laia valikut teistest roogadest, alustades suupistetest ja hamburgeritest kuni fritüüritud kanapalade ja magustoitudeni.

Astri Grupp loob ligitõmbavaid elukeskkondi, kus kaubandus, meelelahutus, teenindus, kodud ja ärid võimendavad teineteist. Gruppi kuuluvad Tallinnas Balti Jaama Turg ja Keskturg, Tartus Lõunakeskus, Pärnus Pärnu Keskus, Narvas Astri Keskus ja Fama Keskus. Lisaks ka kõiki Astri keskusi koondav e-pood astri.ee.