Üks olulisi turismiatraktsioone välisriikides on minu meelest (või vähemalt minu jaoks) Starbucks. Kohvi(ku)kett, mis pakub soovijatele sadat erinevat maitset ja kirjutab alati topsile sinu nime, teate küll. Seda veel Eestis ei ole. Või vähemalt võiks arvata, et ei ole aga tegelikult pisike tükike Starbucksi on täitsa olemas – vähemalt Tallinnas, Tartus ja Narvas. Ehk siis kauplustes, kus asub Prisma.

Nimelt on Prismades lett (õigemini külmik), kus müügil kohe eraldi kenasti väljatooduna, mitte teiste jookide vahele peidetuna, Starbucksi valmisjoogid. Tahad võta latte, soovid joo üks macchiato või haara näppu üks cappucino. Just nagu tavalises Starbucksis. Tõsi – tegemist on külmade kohvijookidega, kuid tõeline isehakanud kohvigurmaan on ilmselt ammu tüdinenud kontori presskannukohvist ning peaks just hindama Prismas pakutavat.

Ja kui sa oled ikkagi täiesti tavaline inimene, kelle jaoks on kõik ülalnimetatud joogid liiga peened ja tahad saada tavalist kohvi, siis seda on Prismas ka saada – eraldi masin ootab soovijaid varahommikul või hilisõhtul. Sõltuvalt, kuidas su elurütm võimaldab ja vajab.

Minul endal on lihtsalt hea meel, et selleks et saada üks Starbucksi kohv, ei pea ma enam sõitma piiri taha vaid piisab ka lühikesest jalutuskäigust Rocca Prismasse. Ja kui tunned, et „Aga see pole ikka päris see“, siis markereid millega saad topsile ise oma nime peale kirjutada, müüakse Prismas samuti ja täpselt nii ongi killuke maailma popkultuuri kõige ootamatumas kohas ja siinsamas Eestis - Prisma kauplustes, saadaval.

Jaga
Kommentaarid