"Mul on väga hea meel, et tänaseks oleme me oma restoranidele leidnud juba kolm väga head asukohta Lätis ning peagi saame välja hõigata ka Läti kahe esimese restorani avamiskuupäevad, mis saavad viirusolukorrast hoolimata olema veel enne selle aasta lõppu. Praegusel hetkel tegeleme me usinalt Akropole ja Vienibas tänava restoranide sisustamise ja tehniliste seadmete paigaldamisega, töötame välja tegevusprotsesse ning värbame meeskonda – ja loomulikult teeme me seda kõike tänastele reeglitele ja ohutusnõuetele vastavalt,” kommenteeris täiendavate asukohtade kokkuleppeid Tallink Grupi kaldakaubanduse ja toitlustusvaldkonna juht Katre Kõvask.

“Vienibas tänava asukoht on suurepärane seetõttu, et asub ühe suurima Riiast välja suunduva manatee ääres, suure külastatavusega ostukeskuses. Sellest restoranist saab 2021. aasta esimesest poolest ka esimene drive-through teenusega Burger King restoran Baltikumis, pakkudes seeläbi klientidele suuremat paindlikkust ja võimalusi maailmatasemel burgerite ja kogu ülejäänud maitsva Burger King menüü nautimiseks ka teel olles,” lisas Kõvask.

“Ka Riia vanalinna asukoht lätlaste ja Riia külaliste poolt armastatud ostukeskuse Galerija Centrs vahetus läheduses on täpselt see, mida oma restoranidele soovime. Järgmise aasta esimeses pooles avatav restoran paikneb läbi kahe korruse ning suviti saavad burgerisõbrad nautida head sööki ja päikest üheaegselt restorani suveterrassil. Usun, et kõik kolm Burger Kingi Riia restorani leiavad endale igaüks kiirelt fännid ja omalt poolt ootame juba pikisilmi, et saaksime neile kõigile juba õige pea meie kuulsaid leegil küpsetatud maitseid ja ülejäänud ahvatlevat menüüd tutvustada,” sõnas Kõvask.

Kolme restorani avamisega Lätis luuakse lõunanaabrite juures järgmise 12 kuu jooksul kokku ligemale 100 uut töökohta. Kokku on Tallink Grupil plaanis Baltikumis järgmise viie aasta jooksul avada rohkem kui 40 kuulsa kiirtoiduketi restorani, luues seeläbi kokku ligi 800 uut töökohta.

“Hoolimata tänastest viirusolukorrast tingitud väljakutsetest ning tihedast konkurentsist kohalikul kiirtoidumaastikul, oleme me veendunud, et meie turgudel on veel piisavalt ruumi ühele kvaliteetse kiirtoidu pakkujale ning et Baltikumi burgerifännide seas on piisavalt suur isu Burger Kingi järele,” lausus Kõvask.

Tänaseks tegutseb Eestis juba viis Burger Kingi restorani, millest neli avati selle aasta mai ja juunikuus Tallinnas ning üks restoran septembri lõpus Tartus. Lisaks kuulsa keti põneva menüü nautimisele restoranides, on kogu menüüd võimalik soovi korral ka koju tellida, kasutades selleks populaarseid kojukandeteenuse pakkujaid ja rakendusi nagu näiteks Bolt.

Kõikides Burger King restoranides on kasutusel ranged ohutusmeetmed, tagamaks tänastes tingimustes kõrgeimate hügieeni- ja ohutusnõuete täitmist.

Kokku plaanib Tallink Grupp 2020. aasta lõpuks kõigis kolmes Balti riigis avada 8 restorani: Eestis 5, Lätis 2 ja Leedus 1. Lisainformatsioon: www.burgerking.com.