Neljapäeva pärastlõunal Tallinnas avatud DEPO kauplust külastanud lugeja sõnul oli parkla täiesti puupüsti autosid täis, osad parkisid auto hoopis tee äärde, parkimiskoha leidmisega tekkis probleeme.

Kasuliku reporter külastas DEPO kauplust neljapäeva ennelõunal. Külastajaid oli igas vanuses, nii vanu kui noori. Osad külastajad olid tulnud uut poodi niisama uudistama, kuid leidus ka neid, kes olid tulnud kauplusesse kindla sooviga.

Näiteks pöördus otsustuskindel klient saaliteenindaja poole saunaukse sooviga, mida ta soovis leida ja kohe ka osta.

Lai valik erinevat kaupa

Poe kaubavalikust leiab väga palju erinevat kaupa erineva hinnaga. Hindade poolelt on esindatud nii soodsamad tooted, kui tuntuma kaubamärgi tooted, mis pealtnäha sarnase hinnaga, mis muudes kauplustes. Hinnad on märgitud nii kliendikaardiga ostmiseks kui ka hulgihind. Näiteks on osade toodete puhul toodud eraldi soodushind, kui osta sama toodet kolm või kümme tükki.

Kaubavalikust leiab nii klassikalisi tööriistu, ehituseks vajalikke materjale, tööriistu kui näiteks laia valiku toataimi, aiakaupasid, lemmikloomatarbeid, isegi lemmikloomi ennast. Vahekäikudesse on paigutatud suur valik hooajakaupasid - näiteks soojapuhureid, elektriradiaatoreid, tooteid aiasaaduste hoidistamiseks ja hoiustamiseks.

Hea lugeja! Käisid DEPO poes? Kuidas pood tundus? On see võrreldav Lätis asuva poega? Kuidas hinnad tunduvad? Saada oma mõtted ja/või pildid: kasulik@delfi.ee