Tartust, Viljandist ja Valgast Pärnusse ja tagasi liiklejate teele jäävas uues tanklas ootab külastajaid suure teenindussaarega kohvik ja bufee, mis on orienteeritud kiirele ja toekale kõhutäiele, laia valikuga toidu- ja esmatarbepood ning avar puhkeala. Kevadel, kui ilmad taas soojad, ehitatakse ka laste mänguväljak ja mugav puhkeala õue tiigi kaldale. Tegu on ainsa suure tanklaga 50 kilomeetri raadiuses.

Uus Olerexi tankla Kilingi-Nõmmel

„Uues jaamas on ühendatud juba teistes tanklates toimivad teenused, näiteks e-pood, aga ka mitmed uued teenused. Katsetame siin Eestis esimestena toidu ettetellimiskioskit, kust saab valmistamist vajava eine järjekorrata ära tellida. Kiirus on Olerexi prioriteediks alati, aga viiruse valguses on järjekordade tekkimise vältimine meie erilise tähelepanu all,“ rääkis uuest tanklast Olerexi tegevjuht Piret Miller.

„Toidukiosk annab kliendile võimaluse edastada toidusoovi selle valmistajale ja kuni toit valmib, saab klient poes ringi vaadata ning valida endale veel meelepäraseid tooteid. Tasuda saab nii mehitatud kui iseteeninduslikus kassas, et hoida teiste inimestega piisavat distantsi ja vältida ebavajalikke kontakte,“ lisas Miller.

Uus Olerexi tankla Kilingi-Nõmmel

Tanklas on müügil mootoribensiinid B95 ja B98, diislikütus, eridiisel, kütuselisand AdBlue, LPG autogaas ning peatselt on plaanis avada elektriautode kiire laadimispunkt. Maanteetanklale tavapäratult on selles tanklas olemas ka täisautomaatne autopesula, kus saab lisaks väikeautodele pesta ka kõrgemaid sõidukeid, väikebusse ja kaubikuid.

Uus Olerexi tankla Kilingi-Nõmmel

Olerex avas suvel uue täisteenindusjaama Tartus Kvissentalis, äsja Kilingi-Nõmmel ning aasta lõpuks plaanitakse valmis jõuda ka uued täisteenindusjaamad Tallinnas Linnu teel ja Rakveres Põhjakeskuse vahetus läheduses. Lisaks uute jaamade rajamisele investeeriti tänavu nelja olemasoleva jaama renoveerimisse Tallinnas Harkujärvel, Maardus, Kuressaares ja Kärdlas. Ka 2021. aastaks on mitmed uued projektid ootel.