Swedbanki eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla sõnul lõppeb preemiaprogramm senisel kujul oktoobri lõpus. "Swedbanki kliendid saavad oma preemiapunkte kasutada kuni 31. oktoobrini 2020 või kuni punktide aegumistähtajani, kui see on saabunud varem," selgitas ta.

Kliente teavitati antud muudatusest käesoleva aasta veebruarikuus.

"Viimased preemiapunktid kogunesid klientide preemiapunktide kontole maikuus ning oleme klientidele andnud punktide realiseerimiseks aega pea kuus kuud," lisas Ulla.

Selleks, et kõik kliendid saaksid oma kingitused kindlasti välja võtta, sai Ulla sõnul alates selle aasta veebruarist tellida ühes kuus varasema ühe kingituse asemel kuni kolm kingitust.

Asenduseks tasuta maksete pakett

Preemiaprogrammis on vaieldamatult olnud populaarseimaks kingituseks tasuta maksed. "Sellest tulenevalt tulime veebruaris turule uuendatud Maksete paketiga, mis on klientide poolt väga positiivselt vastu võetud," rääkis Ulla.

Vähem kui poole aastaga on Ulla sõnul Maksete paketiga liitunud juba üle 138 000 kliendi.

Maksete pakett sisaldab ühte kuutasuta deebetkaarti ning võimalust 1,5 euro eest teha piiramatult ülekandeid panga äpis ja internetipangas.

Lisaks kasutavad kliendid ka meie erinevaid partnerite soodustusi, mis on leitavad meie partnerite soodustuste lehelt.

Maksete pakett maksab 1,5 eurot kuus, sellega liitudes ei pea iga ülekande eest enam eraldi tasu maksma.

„Mullu suvel viisime Swedbanki klientide seas läbi uuringu – küsisime neilt eelistusi pangatoodete ja pakutavate lisahüvede osas, pidades silmas eelkõige Preemiaprogrammi. Enamus kliente eelistas põhiteenuste soodsamaid hindasid lisahüvedele. See andis meile kindlustunnet, et kõige olulisem on pakkuda lihtsal ja soodsal viisil põhiteenuseid, makseid ja kaarti,“ selgitas Ulla aasta alguses.