„Selveri e-poe täisteenus koos kauba kojuveoga kliendi koduukseni on pärast tänast piirkonnalaiendust kättesaadav üheksas maakonnas ja rohkem kui 950 000 Eesti inimesele. Veel selle aasta lõpuks jõuab Selveri kojuveoteenus miljoni Eesti elanikuni," ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Kasvanud kojuveopiirkonda kuuluvad täies ulatuses Tallinn ja Harjumaa, Tartu ja Tartumaa, Rapla-, Järva-, Lääne-Viru-, Hiiu-, Saare- ja Muhumaa. Lisaks teenindavad e-Selveri bussid Haapsalu ja poolt Läänemaad ning Pärnu linna ja selle lähiümbrust.

Lisaks laienenud kojuveopiirkonnale on vahepeal lisandunud e-Selveri väljastuspunktid Võru Kagukeskuse Selveri ja Jõhvi Selveri infopunktidesse. Kummaski piirkonnas Selver veel e-poe tellimuste kojuvedu ei paku.

E-Selverist päeva esimeses pooles tehtud tellimuse saab kätte juba samal päeval kas kulleriga koduuksele (ka kontaktivabalt) või väljastusega kaupluse infoletist.

E-Selveri kliendil on võimalus ka tellimuse teekonda jälgida. Kohe, kui kaup on kokku pakitud, bussi tõstetud ning see hakkab kauplusest kliendi poole liikuma, hakkab ka klient kaardil liikuvat bussi nägema. Kaardi link saabub koos tellimuse kinnituse ja arve-saatelehega. Kaart uueneb iga 20 sekundi järel.

E-Selveri klientidel on võimalus tellimust tehes valida, kas kaup pakitakse kile- või paberkotti. Pakendisoovist tuleb märku anda tellimuse ostukorvi vaates, täites tärniga kastike „Soovin, et kilekoti asemel pakendatakse tooted paberkotti".

Lisaks laiale valikule toidu- ja tööstuskaupadele toob e-Selver koju kätte ka suure kodutehnika nagu külmkapid, pesumasinad, telerid, aga ka mängukonsoolid.

E-toidupood on kättesaadav enam kui poolele Eesti elanikkonnast. Kaupa saab koju tellida Tallinnas ja Harjumaal, Tartus ja Tartumaal, Rapla-, Pärnu-, Lääne-, Järva-, Lääne-Viru-, Hiiu-, Saare- ja Muhumaal.